Ghid de cofeină pentru semnele zodiacale

De Roxana Andrei pe

Doisprezece zodii şi doisprezece preferinţe şi stiluri reprezentative de a bea cafeaua.
Berbec: Un munte de energie! Este primul la start şi primul care o zbugheşte pe uşă.  Pentru el nivelul de cofeină în organism este de triplu espresso şi e ca nou.

Taur: Luxosul şi materialistul Taur va aprecia un cappuccino cu frişcă şi puţină scorţişoară. Este de bun gust, clasic şi elegant.

Gemeni: Dualistul geamăn va alege întotdeauna la dublu: ori cafea în două culori, ori  jumătate cu cofeină şi jumătate fără.

Rac: Confortabilul nativ al Racului preferă să bea cafeaua acasă, unde se simte cel mai bine. Cum nu e un împătimit al cofeinei îi stă bine cu o mocha bucurându-se de tihna oferită de cacao.

Leu: O prezentare perfectă cu suficientă putere să pună pe picioare întreg grupul (are nevoie de energie pentru admiraţie şi divinizare) este un macchiato.

Fecioară: Ce o defineşte pe Fecioară este precizia şi atenţia la detalii aşa că preferă Caffe Americano care sub nicio formă nu poate fi substituită cu cafeaua la ibric.

Balanţă: Până se decide ce să aleagă mai degrabă se închide cafeneaua. Va alege ceva care este în echilibru cum ar fi un Café au Lait.

Scorpion: Acest semn nu se contestă niciodată, nici măcar în alegerea cafelei. Va opta pentru senzualul lapte cu o aromă subtilă de cafea.

Săgetător: Căutătorul de senzaţii va opta pentru un cocktail de cafea cu gheaţă şi caramel, dar asta în mijlocul iernii.

Capricorn: Un eficient declarat, Capricornul se va rezuma la un shot de espresso potrivit pentru a termina la timp o sarcină.

Vărsător: O alternativă revigorantă pentru cofeină este un ceai de zmeură. Consideră că nu este necesară cofeina în viaţa de zi cu zi, astfel depăşeşte graniţele societăţii moderne.

Peşti: Peştii vor reuşi să renunţe la cafea în favoarea ceaiului şi vor fi cu un pas înaintea tuturor – între timp aşteaptă cu calm noile valuri ale viitorului.
 

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere