Cele mai sensibile femei din zodiac

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 11:44
Cu toții avem o coardă sensibilă, însă patru din cele 12 zodii  au această latură mai dezvoltată decât oricine. Iată care sunt cele mai sensibile femei din horoscop:

Citește și – Ce fac zodiile atunci când ninge

Rac

Fără doar și poate, nativele din zodia Rac sunt sensibilele zodiacului. Sunt foarte marcate de tot răul care se întâmplă în jurul loc, uneori încep să plângă chiar și când aud de necazurile unui necunoscut sau aud de o știre tristă din presă. De asemenea, femeile Rac devin extrem de sensibile atunci când cineva le pune la îndoială cuvântul sau încearcă să le mintă.

Balanță

Deși nu oferă această impresie la început, femeile din zodia Balanță sunt foarte sensibile. Suferă mult atunci când gelozia pune stăpânire pe ele, iar atunci când partenerii de cuplu le dau motive de îndoială, aceste native se închid în ele și nu mai vorbesc cu nimeni. O Balanță nu își va destăinui frământările decât în momentul în care decide să pună capăt relației în care se află.

Vărsător

Femeile născute în zodia Vărsător se numără printre cele mai sensibile dintre toate reprezentantele semnelor zodiacale. Deși de cele mai multe ori vor să lase impresia că nu le pasă de părerea celor din jur, lucrurile stau exact invers. Cu cât se simt mai apropiați de persoana care i-a rănit, cu atât se vor simți mai afectate. Aceste native adoră să viseze cu ochii deschiși și se supără ori de câte ori cineva încearcă să le aducă la realitate sau când cineva le cere prea multe detalii despre viața lor personală.

Pești

Femeile din zodia Pești ar trebui să primească o diplomă la capitolul sensibilitate. Sunt afectate atunci când nu sunt lăsate să își spună părerea și, de asemenea, aceste native sunt firi suspicioase și mereu au impresia că celălalt a vrut să spună cu totul altceva. De asemenea, pun la suflet și neîmplinirile din viață, însă spre deosebire de bărbați, femeile din această zodie sunt mai luptătoare.

Citește și – 10 de motive care fac din Berbec partenerul ideal

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!