10 adevăruri brutale despre bărbatul Capricorn

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 01 august 2016, 11:47
Unii ar spune că acești Capricorni sunt darul lui Dumnezeu pe Pământ. De ce nu ar fi? Să ne amintim de faimoșii Eddie Redmayne sau Kit Harington. Sunt inteligenți, șarmanți și pot face o femeie să se simtă specială în preajma lor.

Bineînțeles, ca orice semn zodiacal are și el metehnele lui.

Citește și Scrisoare către un Capricorn

  1. Se ia prea în serios

Te poți baza oricând pe un Capricorn, pentru că au standarde înalte. Dacă au făcut o promisiune, o vor respecta indiferent de orice. Iar, dacă nu își pot respecta standardele suferă foarte mult și se blamează singur.

  1. Iubește să fie admirat

Una dintre calitățile Capricornului este că se descurcă indiferent de situație din cauza pragmatismului său și el știe asta. Un nativ din Capricorn va căuta și va prețui femeia care îl admiră.

  1. Crede că le știe pe toate

Capricornul este inteligent, dar își pierde capul destul de repede. Poate la începutul relației va părea destul de haios, dar după o vreme te cam saturi de această atitudine.

  1. E prea responsabil

Capricornul se poate înțelege bine cu orice semn zodiacal și devin repede partea responsabilă din orice relație. Dacă cineva va lua o decizie bună, acela va fi Capricornul.

  1. Ba urăște, ba iubește câte ceva

Un Capricorn este o persoană cu un caracter puternic care trăiește intens. Azi va iubi ceva, mâine va detesta acel lucru. Știi ce greu e să alegi un cadou pentru o astfel de persoană?

Citește și – Horoscop august 2016. Lună extraordinară pentru Berbeci.

  1. Familia este foarte importantă pentru el

Dacă intri într-o relație cu un Capricorn te va prezenta familie chiar din prima săptămână. Capricornul prețuiește timpul cu familia și va petrece foarte mult timp printre cei dragi.

  1. Își controlează emoțiile

Din cauza faptului că sunt extrem de responsabili, Capricornii uită sau nu vor să se relaxeze și își controlează la sânge reacțiile și emoțiile.

  1. Un Capricorn rănit este unul extrem de răutăcios

După o ceartă serioasă, așteaptă-te la cuvinte grele din partea nativului din Capricorn. Cuvinte pe care mai târziu le va regreta.

  1. Ambiția e numele lui mijlociu

E greu să ții pasul cu un ambițiosul Capricorn care vrea mereu să atingă stelele.

  1. E atât de prietenos

Capricorunul este unul dintre semnele zodiacale care se adaptează cel mai repede condițiilor noi, așa că așteaptă-te să se înțeleagă cu oricine și în orice mediu.

Citește și

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!