VIVA! este mărțișorul tău luna aceasta

De Unica.ro, pe
Noua ediție a revistei VIVA! o aduce în prim plan pe Andreea Esca alături de cei doi copii ai sai, Aris și Alexia. Vedeta ne vorbește despre ei, dar si despre proiectele sale profesionale și cum reușește să împace cariera cu viața de familie

; Mihail, solistul care a cucerit publicul cu piesa “Mă ucide ea”, ne vorbește despre ascensiunea sa rapidă ca artist; Cunoscuții bloggeri Diana Enciu, jumatatea brunetă a blogului Fabulous Muses, și Otravă ne prezintă locuința lor; – iată câteva dintre subiectele pe care le vei putea descoperi în ediția de martie a revistei VIVA!

Află cum a fost la cea de-a treia ediție VIVA Charity Gala și admiră cele mai spectaculoase apariții ale vedetelor. Totodată, descoperă momentele ce au marcat Premiile Oscar de anul acesta, precum și aparițiile pe covorul roșu.

Citește un interviu special cu Iulia Vântur despre singura țară care i-a schimbat viața, india, dar și despre țara în care filmează în această perioadă, Cipru. De asemenea, îți facem cunoștință cu Mihail, artistul care a cucerit o Românie întreagă cu piesa “Mă ucide ea”.

La început de martie îți prezentăm o selecție vastă a pieselor esențale pentru o primăvară în tendințe, dar și sugestii pentru un look fresh.

Descoperă apartamentul celor mai cunoscuți bloggeri din România. Diana Enciu și soțul ei, Cristi, cunoscut publicului ca Otravă, ne-au povestit care sunt pasiunile lor ascunse și cum obișnuiesc să-și petreacă timpul atunci când stau acasă

Totodată, află din ediția de martie a revistei VIVA! poveștile petrecute în celebrul Central Park din New York, dar și cele mai selecte destinații balneo-climatice din lume, precum și trei sugestii de restaurante raw vegane din Capitală.

VIVA! martie va fi disponibilă începând cu 7 martie la chioșcurile de ziare din București și din țară.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!