Walter și Raluca Zenga s-au împăcat? Ce a declarat antrenorul

De Unica.ro, pe

Walter Zenga (61 de ani) confirma în octombrie 2020 separarea de soția lui, Raluca (40 de ani). În octombrie 2021, despre antrenor s-a speculat că ar forma un cuplu cu modelul Michela Motoc (31 de ani). Michela și Walter s-ar fi cunoscut în Italia, la Milano.

Walter și Raluca Zenga s-au împăcat? Ce a declarat antrenorul

„În ciuda diferenței de vârstă, paparazzi care i-au surprins pe Walter și Michela în Milano au descoperit că între ei pare să fie o mare armonie, dar și o oarecare complicitate în a nu-și face publică relația. Momentan, nu s-au făcut prezentările oficiale în familie”, informa publicația Corriere dello Sport, la vremea aceea.

Walter și Raluca Zenga s-au împăcat? Ce a declarat antrenorul

Recent, după ce s-a speculat că între el și unul dintre fiii lui cei mari ar exista un conflict, Walter a scris în mediul online: „Fiului meu și soției lui le doresc tot binele din lume! Îi lăsăm pe alții să vorbească lucruri fără sens. Ne vedem cu toții la cina de Crăciun. P.S.: Îmbrățișări de la Samira, Walter Jr. și Raluca. Îmi pare rău că nu știați, sunt în Dubai”.

Alături de Raluca, antrenorul are doi copii, un fiu și o fiică, Walter Jr. (9 ani) și Samira (12 ani). Din fostul mariaj cu prezentatoarea TV Roberta Termali (57 de ani), Walter mai are doi fii, Andrea Zenga (28 de ani) și Nicolò Zenga (31 de ani). Din fosta relație cu Elvira Carfagna, Walter mai are un fiu, Jacopo Zenga (35 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum s-au cunoscut Raluca și Walter Zenga? „Blondă necunoscută din avion caut antrenor”

Raluca Zenga a împlinit 39 de ani! Primul mesaj după divorțul de antrenorul Walter Zenga

Walter Zenga confirma separarea de Raluca la finalul anului trecut

„Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!”, scria Walter Zenga în mediul online, în octombrie 2020.

„Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a încheiat atunci. Ulterior, antrenorul a șters mesajul.

Câteva luni mai târziu, într-un interviu oferit unei televiziuni din Italia, Raluca i-a luat apărarea fostului ei partener de viață. „Eu aș vrea să vorbesc doar despre copiii mei, pentru că în trecutul lui eu nu eram… Nu găsesc corect faptul că opinia publică l-ar putea judeca pe Walter ca fiind un tată care nu se implică sau ca un tată rece, distant, care nu are grijă de copiii lui. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum. Cu copilașii noștri mici a fost mereu un tată perfect”, a declarat Raluca atunci, potrivit Telekom Sport.

Până la acest moment, Raluca nu a vorbit despre separarea de Walter, sportivul fiind singurul care a menționat despărțirea în mediul online. „Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări!”, a mai scris antrenorul anul trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!