Victor Rebengiuc, după moartea lui Bogdan Stanoevici: „Și-a căutat-o!”

De Unica.ro, pe

Victor Rebengiuc a spus de curând, după moartea lui Bogdan Stanoevici, că i se pare de neînțeles faptul că oamenii nu acceptă să respecte măsurile impuse de medici în contextul pandemiei pentru a se proteja de COVID-19.

Mare actor spune că Stanoevici “și-a căutat-o” pentru că fost mereu împotriva purtării măștii de protecție împotriva noului coronavirus.

Citeşte şi: De ce nu va fi Bogdan Stanoevici înmormântat creștinește

„Multă lume a trecut prin asta, asta e exprimarea bună, nu a rămas acolo. E o boală pe care o cauţi. Dacă nu o cauţi, nu o găseşti. Ea te găseşte, chiar dacă te protejezi.  Eu am stat liniştit acasă, nu m-am băgat în mulţimi şi virusul tot a dat de mine, deşi m-am ascuns cât am putut. Am avut două săptămâni de carantinare la domiciliu şi asta a fost. Cu medicaţia care mi s-a dat am trecut peste.

El (Bogdan Stanoeivici – n.r.) a căutat chestia asta, cred că este o ştire falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toţi cei care se infectează cu aşa ceva în spitale”, a spus Victor Rebengiuc, potrivit romaniatv.net.

În plus, marele actor s-a declarat revoltat de cei care nu vor să înțeleagă cât de gravă este situația în care se află întreaga planetă.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Trăim o pandemie, este peste tot, în toată lumea, planeta e bolnavă în momentul de faţă, şi toţi trebuie să luptăm pentru a scăpa de această nenorocire. De ce să nu ascultăm nişte oameni care au posibilitatea să ne dea nişte sfaturi bune, pentru că sunt specialişti în domeniu?”, a adăugat Rebengiuc.

Bogdan Stanoevici a murit marți 12 ianuarie 2021. Stanoevici, care s-a remarcat în ultima vreme prin criticarea, în public, a măsurilor luate de autorități împotriva infectării cu SARS-CoV-2, a fost bolnav de COVID-19 și luase și o infecție nosocomială din spitalul unde era internat.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!