Tudor Chirilă va juca în serialul Vlad. Ce rol va avea artistul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 martie 2020, 20:07
Tudor Chirilă își ia prin surprindere fanii și se alătură echipei de actori din serialul Vlad, în această primăvară, la Pro Tv! Artistul interpretează rolul lui Drăgoi, un politician important, iar în curând vom vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste și în ce „tabără” este: Iordache sau Cezar.

Drăgoi, personajul care va fi jucat de Tudor Chirilă, este căsătorit cu Ivana, noul personaj din Vlad, jucat de către Raluca Aprodu: „Prezența în Vlad îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă VLAD e un serial. Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru. Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol.” – a declarat Tudor Chirilă.

Cum va fi Tudor Chirilă într-o ipostază atât de diferită față de valorile sale, aflăm în noul sezon Vlad, care se anunță plin de suspans și aduce noi personaje care vor influența cursul acțiunii. Recent s-au alăturat echipei de actori încă două actrițe talentate, Manuela Hărăbor, pe care am văzut-o deja în serial, în rolul unei managere de hotel, și Raluca Aprodu, pe care o vom vedea în curând, în rolul Ivanei, soția politicianului Drăgoi.

Citește și – EXCLUSIV! Horia Brenciu, tachinări la adresa lui Tudor Chirilă: „Cabina mea e lângă a lui și…”

Vezi imagini cu Tudor Chirilă din serialul Vlad în galeria foto de mai sus! 

Tudor Chirilă va juca în serialul Vlad. Ce rol va avea artistul

Citește și – EXCLUSIV! Cum l-a cunoscut Gabriela Duțescu pe Tudor Chirilă și cum a luat naștere relația dintre cei doi

Sursă foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!