SJP regretă că nu are timp pentru familie

De Cristina Popa, pe

În timp ce fanele „Sex and The City” aşteaptă cu sufletul la gură continuarea poveştii dintre Carrie şi Mr. Big, Sarah Jessica Parker regretă că a semnat contractul pentru „SATC 2”.
Într-un interviu acordat  numărului din ianuarie 2010 a revistei „Glamour” SUA, Sarah Jessica Parker dezvaluie că dacă şi-ar fi cântărit mai bine priorităţile, probabil nu ar fi semnat contractul pentru continuarea filmărilor „Sex and The City 2”.

În vârstă de 44 de ani, actriţa devenită faimoasă în întrega lume datorită interepretării rolului lui Carrie, regretă că orele petrecute pe platourile de filmare pentru partea a doua a filmului, care au început în luna august a acestui an, o impiedică să stea cu fetiţele ei.

În urmă cu 4 luni, SJP a devenit mama gemenelor Marion and Tabitha, actriţa şi soţul ei, Matthew Broderick apelând la o metodă mai puţin tradiţională pentru a-şi mări familia – o mamă surogat.  Pe lângă cele două fetiţe, cuplul mai are un băiat în vârstă de 7 ani, James Wilkie Broderick.

Sarah Jessica Parker precizează că nu se plânge de programul încărcat şi de viaţa sa activă, însă, ca orice femeie care lucrează foarte mult, se confruntă cu imposibilitatea de a se dedica 100% atât carierei cât şi familiei.
Mai mult, în ciuda regretelor exprimate, SJP a ţinut să menţioneze că „Sex and The City 2” va fi mult mai spectaculos decât primul din punct de vedere al scenariului.

După ce „SATC The Movie” a venit cu o doză de realism faţă de comedia romantică cu care ne-a obişnuit în cele şase serii ale serialului, partea a două vine ca un atidot în care nimeni nu mai alergă după jumătatea ideală, ci coexistă într-o căsnicie tradiţională sau… modernă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro