Ce spune Vica Blochina despre decizia fiului ei de a se muta cu tatăl lui, Victor Pițurcă

De Unica.ro, pe

Vica Blochina (47 de ani) are un fiu, Edan (15 ani), din fosta relație cu antrenorul Victor Pițurcă (66 de ani). Deși, inițial, Victor și Edan nu au fost apropiați, fiindcă fostul jucător de fotbal nu a crezut că Edan este fiul lui, acum, adolescentul a decis să se mute la tatăl său.

Ce spune Vica Blochina despre decizia fiului ei de a se muta cu tatăl lui, Victor Pițurcă

„Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt decât mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: «Să ne faci păpușă din mătușă!»”, a declarat Vica Blochina recent, pentru Click!.

„«Eu îmi doresc să fiu ca tata!» Copilul mi-a dat-o așa, m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis: «Cum așa?», mi-a zis: «Tati e foarte disciplinat». Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului, iar lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a mai spus Vica, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Vica Blochina fiu Edan Victor PițurcăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 11)

Vica Blochina, despre prima întâlnire dintre Edan și Victor Pițurcă

În emisiunea „În oglindă”, despre prima întâlnire a lui Edan cu tatăl lui, Vica a declarat: „Copilului nu i-am spus, până atunci, că tatăl lui nu a vrut să-l recunoască. I-am spus că tatăl lui este plecat, că antrenează, pentru că știa cine este. Apoi ne-am dus la IML, să facem analiza ADN. Copilul a deschis ușa, știind că tata e acolo, și a rupt-o la fugă. Tatăl a fost foarte stingher, nu putea să-l ia în brațe”.

„Edan a sărit la el în brațe și i-a spus: «Tată, eu sunt, Edan! Tu nu mă știi pe mine? Sunt eu, copilul tău!». A fost cel mai urât moment din viața mea. Angajatele de la IML au început să plângă. Eu cred că (n.red.: Victor Pițurcă) nu a știut cum să se comporte. După acest moment, relația tată-copil s-a reglat”, a mai spus Vica în lacrimi.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum se simte Vica Blochina după accidentul rutier în care a fost implicată

„Edan nu a înțeles. Am făcut analiza, el (n.red.: Victor Pițurcă) a mângâiat copilul pe cap și a plecat. Și lui i-a fost greu pentru că a sunat după avocatul meu și i-a spus că vrea să încheie toată nebunia”, a continuat.

„Mi s-a impus să renunț la pensie, care era mare, de 10 mii de euro pe lună. Mi-a zis că îmi va da o sumă foarte mică de bani, dar că va avea o relație cu copilul. Ne-am dus la notar, el a pus pe foaie o pensie foarte mică, de 10 ori mai mică decât cea pe care o obținusem în instanță, și am semnat”, a completat.

„De-atunci, copilul meu are tată și familie. Dragostea lui pentru copil a fost dintotdeauna. Acum stă la el, de o lună. Eu cred că problema a fost să nu mă folosesc eu de banii lui. Am fost de acord și am făcut bine. Nu-mi pare rău deloc. În inima mea am știut că nu-i va lipsi nimic copilului și așa a fost”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Vica Blochina, despre momentele dificile din timpul sarcinii: „Nu am avut bani de mâncare, de chirie”

Din mariajul cu Maria Pițurcă, Victor Pițurcă mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru (38 de ani) și Claudia (41 de ani). Fostul jucător de fotbal are și doi nepoți, Antonio Alexandru, în vârstă de 11 ani, și Noah Alexandru, în vârstă de 2 ani.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuiește de mai bine de 20 de ani în România. A devenit cunoscută ca balerină la clubul Melody, în cadrul unei trupe de balet din Lituania.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!