Recepție la Palat! Regina lui Charles a captat toată atenția. Ce ținută a purtat Camilla

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 12:23

Regele Charles și Regina consoartă Camilla încearcă să dea uitării poveștile lui Harry și să își reia activitățile obișnuite.  Ei au găzduit, ieri seară, o recepție la Palatul Buckingham pentru a celebra comunitățile britanice din Asia de Est și de Sud-Est.

La eveniment au fost prezente peste 300 de persoane din diverse sectoare; inclusiv arte, mass-media, modă, afaceri și asistență medicală. Pentru această ocazie, Camilla, în vârstă de 75 de ani, a ales o rochie neagră cu detalii verzi, pe care a accesorizat-o cu un colier de aur atrăgător.

Regele CharlesIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Charles și Camilla, recepție cu celebrități

Charles și Camilla i-au avut alături și pe Prințesa Anne, în vârstă de 72 de ani, și pe Prințul Edward , în vârstă de 58 de ani, dar și numeroase celebrități, precum modelul Alexa Chung , în vârstă de 39 de ani. Alexa a atras atenția cu rochia ei aurie, împodobită cu pietre prețioase și asortată cu un blazer negru sofisticat. 

Modelul a venit la recepție alături de fratele ei, Dominic Chung. Alexa, al cărei tată este în proporție de trei sferturi chinez, a zâmbit atunci când a dat mâna cu Camilla la eveniment.

Charles și-a făcut apariția într-un costum albastru regal, la care a asortat o cămașă albă și o cravată cu carouri și a radiat toată seara. Ducele de Kent, Ducesa de Gloucester și Prințesa Alexandra nu au ratat, de asemenea, evenimentul cu ștaif.

Charles și Camilla, o iubire fără sfârșit

Regele Charles și Camilla și-au unit destinele în 2005 în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Windsor Guildhall.

Regina Elisabeta a II-a și soțul ei, Prințul Philip, nu au participat la ceremonia civilă, dar au fost prezenți la o recepție organizată pentru ei la Castelul Windsor. Atunci, Camilla și-a asumat titlul regal oficial de ducesă de Cornwall.

Înainte de moarte, Regina Elisabeta a redus la tăcere speculațiile cu privire la poziția Camillei în casa regală, declarându-și public speranța că ducesa va purta titlul de Regină Consortă în viitor.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!