Monica Tatoiu, secretul unei căsnicii fericite care durează de peste trei decenii

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 15:18

Până să își găsească sufeltul pereche, Monica Tatoiu (65 de ani) a trecut prin două căsnicii. Femeia de afaceri este căsătorită cu Victor Tatoiu de 34 de ani, cu care are împreună un băiat, Victoraș, în vârstă de 27 de ani.

Monica Tatoiu a dezvăluit care este secretul căsniciei ei care durează de mai bine de trei decenii.

Este a treia căsnicie. Durează de 34 de ani. După ce am învățat ce înseamnă. Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți. Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la grup cu valori de viață asumate. Ca să fie și suficientă condiția, este nevoie de rugăciunile părinților temelia caselor copiilor”, a spus Tatoiu, potrivit redacția.ro.

Monica Tatoiu a vorbit și despre infidelitățile foștilor soți și spune că mulțumită femeilor care au intervenit în fostele relații a reușit să-l întâlnească pe omul cu care acum își împarte viața.

Citeşte şi: Dan Negru, furios de condițiile din gările românești. Ce mesaj a transmis reprezentanților CFR

Citeşte şi: Tania Budi, prima intervenție chirurgicală estetică la 53 de ani

Citeşte şi: Cum era poreclit Irinel Columbeanu, în tinerețe, de femei

Citeşte şi: Actorii Pete Davidson și Pheoebe Dynevor s-au despărțit

“În celelalte două căsnicii, au fost alte femei. Le mulțumesc pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie. Nu mi-a căzut bine atunci, dar privind în urmă știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați. Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi. Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte. Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte care compensează deficitul”, a adăugat afacerista.

Monica Tatoiu și tentativa ei de sinucidere

La începutul acestui an, afacerista a scos la iveală un subiect destul de delicat care i-a marcat viața. Imediat după naștere, fiul ei s-a îmbolnăvit, iar medicii nu îi dădeau atunci multe șanse de supraviețuire. Din cauza disperării că nu-și poate ajuta copilul și a suferinței, Monica Tatoiu a încercat atunci să se sinucidă.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta, și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt, și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia tot. Eu nu am știu ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine”, a mărturisit Monica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!