Mirela Vaida și soțul ei nu mai dorm în același pat. Ce se întâmplă în viața prezentatoarei TV

De Unica.ro, pe

Mirela Vaida (40 de ani) a fost invitată în podcastul cântărețului de muzică populară Valentin Sanfira și a făcut acolo câteva dezvăluiri legate de viața de familie. Prezentatoarea de la “Acces Direct” este căsătorită cu soțul ei, Alexandru Vaida, de 13 ani, iar împreună au trei copii – Vladimir (4 ani), Tudor (2 ani) și Carla (5 ani). Viața cu copii nu este tocmai ușoară, iar când sunt trei la număr, timpul pentru un răgaz al părinților devine aproape inexistent.

Mirela Vaida se ocupă de copiii când nu se află la filmări, îi duce zilnic la școală și la grădiniță și îi duce la joacă, încercând să se dedice cât mai mult posibil în creșterea lor.

Vedeta de la Acces Direct a recunoscut că în ultima perioadă, ea și soțul său au fost atât de ocupați încât, seara, când ajung acasă adorm în camere diferite. Așa se face că Mirela și soțul ei nu au mai dormit de mult în același pat.

De la o vreme, Mirela Vaida și soțul ei nu mai dorm în același pat. Ce se întâmplă în viața prezentatoarei TV

Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e șase dimineața. Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?». Al meu zice: «Da, dar și când te prind…», a povestit Mirela Vaida.

Citeşte şi: Decizii complicate la finalul sezonului 6 al show-ului „Insula Iubirii”. Unul dintre cupluri așteaptă un copil

Citeşte şi: Irina Columbeanu câștigă deja mii de euro la doar 15 ani. Din ce face tânăra bani

Citeşte şi: Video. Fiul de 10 ani al lui Ben Affleck a intrat într-un BMW cu un Lamborghini. În mașină se afla Jennifer Lopez

Citeşte şi: Ce este și cum se ține dieta „de urgență” a Nicoletei Luciu. „Slăbești 5 kg într-o săptămână!”

Cu toate că spune că are o viață agitată cu cei trei copiii, vedeta de televiziune și-ar mai dori frați sau surori pentru micuții ei. Mirela Vaida mărturisea în urmă cu câteva luni că a adiscutat cu soțul ei să mai facă un copil sau chiar doi.

E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra 4 din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și 3 copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții.

Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi – a dezvăluit Mirela Vaida, pentru TV Mania.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!