Mihai Constantinescu, în moarte cerebrală

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 14 mai 2019, 14:53
Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală. Medicii discută în prezent dacă să îl deconecteze pe artist de la aparate.

După ce a suferit al treilea stop cardio-respirator, cântărețul a intrat în moarte cerebrală.

Mihai Constantinescu a fost internat de urgență, luni seară, după de a suferit un stop cardiac, la Spitalul Floreasca din București, la secția de Terapie Intensivă. Pe parcursul nopții, artistul, care intrase în comă, a mai suferit un stop cardio respirator și o hemoragie cerebrală.

Cel de al treilea stop cardiac l-a adus pe celebrul cântăreț în moarte cerebrală.

Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a declarat medicul cardilog Ștefan Drăgulescu pentru România TV.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro