Mihai Bendeac, luat la “roast” de fratele său VIDEO

De Oana Savin, pe

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac s-au aflat față în față cu mai multe vedete, dar și cu persoane dragi lor, care au venit special pentru a-i lua la “roast”. 

În sezonul 6 iUmor, Mihai Bendeac a fost vizibil emoționat să o vadă pe mama lui pe scenă, luându-l la “roast”. Nici de data asta nu a scăpat prea ușor, pentru că fratele său, Andrei, a acceptat invitația la ediția specială iUmor, unde a avut un moment roast.

Andrei Bendeac nu a urcat singur pe scena iUmor, ci împreună cu câinele lui Mihai, Happy: “Cred că m-am descurcat destul de bine, m-a ajutat și faptul că atunci când eram mai mic am mai participat la „În puii mei”. Acum am fost mai relaxat, nu mi s-a părut că am avut emoții, dar a fost ciudat că Mihai a avut, l-am simțit mai tensionat un pic. Știam de la început că Happy se va duce direct la Mihai, înainte de a intra era destul de debusolat, nu știa ce se întâmplă”.  

Pentru prima oară în cele șapte sezoane de iUmor, show-ul va avea și o semifinală în care vor participa cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. Câștigătorul semifinalei, care va avea loc pe 6 decembrie, se va alătura celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro din data de 13 decembrie. 

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!