Mădălin Ionescu s-a intoxicat cu pepene

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 07 august 2020, 13:53
Mădălin Ionescu a trăit un weekend de coșmar după ce s-a intoxicat cu... pepene. Fostul prezentator TV a povestit că și-a cumpărat un pepene roșu din piață, însă imediat ce a mâncat o felie a început să se simtă rău.

Mădălin Ionescu a zăcut la pat având dureri de stomac groaznice și vărsături. Problema este că și soția sa, Cristina Sișcanu, dar și mama acesteia au trecut prin același coșmar. Mădălin Ionescu a făcut dezvăluirile pe pagina sa de Facebook unde a anunțat că nu va lăsa neclarificată situația și, totodată, a atras atenția asupra alimentelor pe care le consumăm fără să avem nicio garanție a calității: „Sunt praf! De cinci ore zac! Vărsături non stop! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziționat din piață! Este incredibil! Am ajuns să mâncăm pepeni cu aromă de pepene! Ce bagă producătorii în ei? Este a două oară când pătesc așa ceva ! Prima dată am crezut că este o întâmplare. Culmea, vânzătorii au fost diferiți, dar simptomele sunt aceleași!

Acum îmi este, însă, mult mai rău! Nu am mâncat nici măcar o felie! Autoritătile trebuie să investigheze urgent compoziția’ acestor pepeni mari, dar foarte periculoși pentru sănătatea noastră! Producătorii acestor lubenițe sunt inconștienți! Își riscă libertatea pentru o brumă de bani! P.S. Și soției mele i s-a făcut rău … Pepenii erau uriași și provin din Ialomiț … Asta mi-a spus vanzătoarea (pe care o voi caută după ce îmi voi reveni). Încă ceva … Pentru că nu vreau să greșesc, vă rog să-mi spuneți unde găsesc un laborator de analiză a produselor agro-alimentare în zonă Băneasa-Otopeni? Vreau să mă duc cu acest pepene la control. Astăzi am mâncat doar pepene și două bucăti de brânză – tot din piață! O voi analiză și pe aceea , deși persoană de la care am cumpărat brânză e de încredere. Achiziționez de ani de zile brânză de la ea. Breaking news: și soacra mea are o stare de rău stomacal și ea nu a mâncat… brânză” – a dezvăluit Mădălin Ionescu.

Madalin Ionescu

Ulterior, Mădălin Ionescu a început să se simtă mai bine și a afirmat că afinata a fost cel mai bun remediu: „A doua zi după pepenele otrăvit !… Fără vărsături, dar cu o permanenta senzație de greață ! Nu am putut mânca nimic, dar am consumat 50 de grame de afinată… Revin la viață! Am reușit sa înot și m-am bucurat de compania unor prieteni dragi. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis informații legate de cazuri asemănătoare! Este incredibil cât de mulți oameni au trăit astfel de experiențe! Nu voi lasă lucrurile ca și cum nu s-a întâmplat nimic!

Am aflat și ce metode folosesc producătorii de pepeni pentru a-i determina să arate mari, frumoși și să pară copți… Autoritățile trebuie să ia măsuri, iar vinovații să plătească pentru aceste practici criminale ! P.S. Sunt șocat că sunt oameni care văzându-mă într-o poză postata de Tavi Clonda m-au certat că nu mai zac! E inimaginabil câta prostie și răutate zace în unii! Trebuia probabil sa mor pentru ca stirea să fie și mai spectaculoasă! Trist!”, – a povestit Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și – Cristi Brancu, dezvăluiri neașteptate despre poveștile de dragoste ale lui Ștefan Bănică Junior

Citește și – Laura Cosoi a dezvăluit ce probleme a avut după naștere

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!