Jorge şi Bogdan Vlădău la duelul „Dansez pentru tine”

De Erika Chivu, pe

Chiar dacă a fost doar prima emisiune din sezonul 10 al „Dansez pentru tine”, două din echipele concurente au fost deja condamnate la duel.
Este vorba de echipa lui Jorge şi cea a lui Bogdan Vlădău.

Jorge şi Liliana nu au reuşit sa impresioneze juriul la fel de mult ca celelalte perechi, deşi povestea Lilianei, care a fost abuzată în copilărie a atras atenţia tuturor. Ea dansează pentru a-i oferi o viaţă mai uşoară mamei ei, care lucrează peste hotare.

Nici Ana Maria şi Bogdan Vlădău nu s-au descurat foarte bine la cabaret şi dansul în ploaie, dar cei doi speră că vor trece de duel pentru ca tatăl vitreg al concurentei să aibă o viaţă mai bună.

Pe locul întâi în prima ediţie „Dansez pentru tine” s-au clasat Adela Popescu şi partenerul ei, Alexandru, care au avut parte şi de un moment jenant: în timul dansului în ploaie, bluza Adelei s-a ridicat mai mult decât ar fi trebuit, dezgolindu-I un sân. Din fericire, asta nu le-a stricat concentrarea celor doi, ei obţinând mai multe note de de zece.

Faţă de alte sezoane „Dansez pentru tine”, notele de 10 au început să curgă chiar de la prima emisiune, cuplul care a deschis calea fiind format din Octavian Strunilă şi Ella Dumitru. Ei au obţinut primul 10 de la Beatrice Rancea, pentru cabaret.

Află despre toate perechile şi poveştile de la „Dansez pentru tine”!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro