Jojo împlinește azi 38 de ani: „Viața te încearcă în mii de feluri”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 11:33
Jojo sărbătorește astăzi împlinirea vârstei de 38 de ani. Cu această ocazie, îndrăgita actriță a postat pe conturile de socializare un mesaj emoționant.

Jojo, pe numele real Cătălina Alexandra Grama, s-a născut pe data de 22 aprilie 1981 și a debutat în televiziune pentru prima data la vârsta de 14 ani.  În prezent actrița se bucură de o minunată poveste de dragoste alături de Paul Ipate, cel care, de altfel, este și tatăl fetiței sale, Zora, în vârstă de aproape 2 ani.

Jojo împlinește azi 38 de ani: „Viața te încearcă în mii de feluri”

Astăzi e ziua mea… Îi mulțumesc Domnului că mi-a oferit ocazia să trăiesc, să simt , să râd, să plâng, să mă emoționez dar mai ales să iubesc. Universul are un fel inedit de a-ți ghida pașii prin viață. Uneori oricât de mult încerci să faci altceva decât îți șoptește el, tot în același punct ajungi. Îi mulțumesc că pe mine m-a adus pana aici. Sunt mamă, fiică, nepoată, iubită și prietenă. Nimic altceva nu e mai presus de toate acestea. Viața te încearcă în mii de feluri. Și la final te face să râzi. Și nimic altceva nu mai contează. Când vei vedea cât de frumos e totul, vei lăsa capul pe spate și vei râde spre cer! La mulți ani oricărui suflet care simte la fel!”, – este mesajul scris de Jojo pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!