J.Lo nu se teme de Lady Gaga, Rihanna sau Beyonce

De Cristina Popa pe

După o perioadă în care s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieţii de familie, în plin proces de promovare a filmului „The Backup Plan” în care deţine…
… rolul principal, dar şi al noului album a cărui lansare va avea loc la vară, Jennifer Lopez a găsit timp şi de confesiuni în paginile Vogue Italia.

Pe lângă un pictorial care reliefează cum se împarte Jenny from the block între glamour şi viaţa normală, Lopez aminteşte despre noul material discografic, în care vorbeşte despre maturitate şi experienţă… în dragoste.

„Acum mă simt o persoană mai înţeleaptă. Nu vreau să învăţ pe nimeni nimic, pentru că nu cred că deţin toate răspunsurile, dar aş vrea ca acest album să determine oamenii să reflecteze asupra acestui subiect”.

După două căsnicii eşuate şi câteva relaţii serios mediatizate, căsătorită şi cu doi copii, la 40 de ani, J.Lo. s-a simţit în măsură să vorbească despre relaţiile de iubire prin muzică, iar competiţia se pare că nu o sperie:

„Astăzi femeile domină lumea muzicală. Dacă aş începe să mă gândesc că ele sunt cu 20 de ani mai tinere ca mine aş fi o persoană nefericită… Contează doar să fii sinceră cu tine şi cu publicul tău.”

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro