Iulia Ionescu va prezenta iLikeIT în locul lui George Buhnici

De Oana Savin, pe
iLikeIT revine din 29 februarie. Iulia Ionescu, corespondent Știrile PRO TV, va prezenta sezonul 14 al emisiunii și va aduce cele mai noi informații din internet și tehnologie, înlocuindu-l astfel pe George Buhnici.

În prima ediție din acest an, telespectatorii vor afla care sunt noutățile din domeniu, prezentate la târgul CES Las Vegas. Gadgeturi inovatoare prezentate de peste 4.400 de expozanți din toată lumea, ultimele generații de televizoare 8K, care se învârt și trec foarte ușor de pe orizontal pe vertical, dar și primul model de televizor din 1945 pot fi văzute la iLikeIT

Iulia Ionescu este jurnalist de peste un deceniu și este pasionată de tehnologie, social media, sport și călătorii. De asemenea, Iulia este prezentă și în Revista Unica și pe Unica.ro, unde prezintă lunar noutățile din tehnologie.

Încântată și entuziasmată, Iulia este nerăbdătoare să înceapă această nouă experiență din cariera sa.

Iulia Ionescu va prezenta iLikeIT în locul lui George Buhnici

iLikeIT este o provocare pe care am primit-o cu mult entuziasm. Abia aștept să prezint publicului materialele la care am lucrat pentru noul sezon. Îmi doresc foarte mult ca informațiile despre tehnologie și social media să ajungă la un public cât mai larg. Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață mai bună și mai echilibrată”, a declarat Iulia.

Din 29 februarie, de la ora 10:00, Iulia Ionescu va aduce noutățile din tehnologie la PRO TV, în sezonul 14 iLikeIT.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!