Exclusiv! Oana Zăvoranu dezvăluie ce activități inedite o distrau în copilărie

De Mădălina Manole, pe
Oana Zăvoranu a fost dintotdeauna o fire nonconformistă, plină de surprize și pusă pe șotii, caracteristici pe care și le-a pus în evidență încă de când era mică. Vedeta a dezvăluit că în copilărie nu se juca ca toți ceilalți copii, ci prefera activitățile diferite, inedite și care-i dădeau multe bătăi de cap mamei sale.

Oana Zăvoranu a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Unica că marea sa distracție în copilărie era să urmărească și să atace mașina de gunoi: „Îmi amintesc că eram foarte năzdrăvană. Plecam curată de acasă, îmbrăcată frumos și ajungeam jupuită și julită. Ce-ți spun acum nu știe nimeni. Așteptam mașina de gunoi să vină pe stradă și cum ajungea în dreptul meu, mă cățăram pe ea și nu-ți poți imagina cum ieșeam de acolo și cum miroseam. Mama nu înțelegea ce se întâmplă. Îmi zicea mereu că trebuie să arăt ca o prințesă și eu arăt ca un porc. Bineînțeles că după scandal stăteam liniștită cam trei zile, până trecea din nou mașina de gunoi pe strada noastră. Nu știu de ce mă distra pe mine asta, dar mă distra copios.”

De asemenea, Oana Zăvoranu ne-a dezvăluit că dezvoltase o adevărată pasiune pentru cireșul Tamarei Buciuceanu-Botez, pe care-l prăduia constant. Cele două sunt vecine și cu greu s-a dezobișnuit de obiceiul care-i aducea mai mult scandal decât cireșe: „În capătul străzii mele stă Tamara Buciucianu-Botez și are un cireș delicios, pe care îl avea și în copilăria mea. Ei bine, mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele. Mă alerga și mă bătea cu umbrela sau cu bastonul, depinde ce avea la îndemână. Pentru două cireșe am luat o bătaie cu umbrela soră cu moartea. Dar nici eu nu tăceam. I-am zis odată: ‘Nu-ți ajung cireșele? Le iau și eu pe alea de pe jos!’ Și atunci mai rău mi-am luat-o. ‘O obraznică și o hoață ești! Ce dacă sunt pe jos? Sunt ale mele!’, așa îmi zicea și mă alerga.” – ne-a mărturisit cu umor Oana Zăvoranu.

Citește și – Anca Țurcașiu, dezvăluiri emoționante: “Au crezut că am murit la naştere”

Citește șiȘi-a refăcut viața! Cine este și cum arată noua iubită a lui Kamara

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!