Elena traieste o poveste de iubire cu un coleg din trupa ei cea noua

De Unica.ro, pe

Spune ca se bucura de tot ce-i ofera viata: muzica, dans, fani. Si de iubit. Dar despre el trebuie s-o tragi de limba ca sa afli ceva…si nu ne-am dat in laturi de la asta
Daca Elena noastra, adica Gheorghe, s-ar fi nimerit prin Troia in vremurile acelea de demult, sigur lucrurile nu s-ar fi terminat cu razboi. Ar fi transat imediat situatia, exact ca la sedinta foto cu noi: „Hai, hai, nu mai vorbiti atat! Hai sa tragem!”, adica sa pozam. Si am zis din prima ca Elena nu este una dintre vedetele cu care trebuie sa umblu cu manusi. De Elena poti sa te apropii sau sa te departezi cat vrei, ca tot pe Elena Gheorghe o vezi, asa cum isi doreste si ea: „Eu incerc atat de mult sa fiu eu, Elena; Elena de acasa, care are niste activitati si care trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti”. Simplu. La modul ce e-n gusa, si-n capusa. O placere sa stai de vorba asa.

Nu se marita, are multe altele de facut
  
Mi-a zis ca nu vrea sa apara pe vreo coperta doar pentru ca e cu X. Dar asta nu inseamna ca relatia ei de iubire a scapat nedescusuta. Da, prietenul ei face parte din trupa pe care ea a pus-o pe picioare dupa ce a incetat sa cante cu Mandinga. Canta impreuna, danseaza impreuna, bat tara in turneu tot impreuna. Si nu se plictisesc sa-si imparta viata si in intimitate, si pe scena.

Dimpotriva, Elena crede ca asta ii ajuta in relatie: „Eu cred ca, daca nu ar fi fost din domeniul asta, nu m-ar fi inteles deloc. Sa lipsesc atatea zile, concerte, turnee, du-te-n Craiova, vino-n Cluj, du-te-n Deva, vino-n Iasi. N-ai cum sa impaci si varza, si capra.” De aceea si profita de acest avantaj: spune ca trage de perioada asta agitata, plina de dansuri, concerte, angajamente de vedeta, cat mai poate, nu se marita deocamdata. Dar stii cum sunt femeile: pana nu despica firu-n patru, nu se lasa. Asa ca n-aveam de gand sa las ocazia sa treaca: o „ispitesc” cu saptamana oarba, cum se zice. Dac-o loveste din senin, ce face? Lasa muzica, lasa trupa si mai danseaza doar la nunta? Se amuza de intrebarea mea ca un om care le-a vazut pe toate si-mi raspunde ca unul care le stie pe toate: „Stii ceva? Eu cred ca e foarte constienta saptamana asta oarba. E o chestie dorita de catre femei, ca la un moment dat ti se pune tie pata si vrei tu neaparat lucrul asta”. Eeee, ce bine ar fi! Asa ai putea sa ocolesti cand vrei toate „petele” care vor sa ti se „puna”.

Dar se pare ca subiectul nu e nou pentru Elena, ca are raspunsuri calculate si prioritatile in ordine: „Sunt constienta ca in momentul in care o sa vreau si familie o sa-mi fie mult mai greu sa fac si ce-mi place. Nu pot sa ma marit acum, cand am atatea de facut!”

Si am mai avut pentru Elena multe alte intrebari. Cum se descurca cu treburile gospodaresti? Care e versiunea ei despre despartirea de Mandinga? De ce a plecat de acasa la 18 ani, din Clinceni la Bucuresti? Cu ce vedeta de televiziune romaneasca, foarte iubita de public, a cantat house pe vremea liceului? Ce trupa de dans isi pregateste?
Am intrebat-o. Ea ne-a raspuns.
  
Citeste tot articolul dedicat Elenei in revista Unica de Decembrie!

Foto: Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!