Elena Gheorghe, la un pas de leșin în salina Turda

De Dana-Ruxandra Panghe pe
Elena Gheorghe a cântat la 100 de metri adâncime, în salina Turda, dar din cauza aerului foarte uscat, artista a fost la un pas de leșin!

Vezi și: Ea îi îmbracă pe Smiley și pe Pavel Bartoș! Acum și-a lansat propria colecție!

Elena Gheorghe a susținut concerte dincolo de granițele țării, a cântat pe cele mai mari scene din România, dar niciodată într-o… salină. Însă zilele trecute, în semifinala Eurovision România, artista a susținut în premieră în România un recital la 100 de metri adâncime, în salina Turda, din județul Cluj.

Însă prestația ei nu s-a desfășurat fără emoții! Concret, la coborârea în salină, artista a fost foarte aproape de leșin, din cauza tensiunii foarte mici și a aerului uscat din salină. După câteva minute, artista și-a revenit și a putut să ducă la bun sfârșit momentul muzical.

Nu am crezut vreodată că voi cânta la 100 de metri adâncime, mai exact în salina din Turda. A fost o seară extraordinară, deși este destul de dificil să cânți într-un asemenea loc, din cauza aerului foarte uscat“, spune Elena.

„Mamma Mia“, „Ecou“ și „The Balkan Girls“, piesa care a reprezentat România la Eurovision 2009, dar și „Disco Romancing“, „Te ador“, „Până dimineața“ sunt doar câteva dintre piesele pe care Elena le-a interpretat pe scena special amenajată în salina Turda.

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere