Din ce cauze a pierdut Vlăduța Lupău primele două sarcini. „Am străbătut mici obstacole”

De Unica.ro, pe

Vlăduța Lupău (31 de ani) și jucătorul de fotbal Adrian Rus (27 de ani) vor deveni părinții unui băiețel în doar câteva luni. Invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, interpreta de muzică populară a dezvăluit că, înaintea acestei sarcini, a pierdut alte două.

Din ce cauze a pierdut Vlăduța Lupău primele două sarcini. „Am străbătut mici obstacole”

„Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni, decât cu Adi sau cu familia. (…) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. (…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe. (…) În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză”, a declarat Vlăduța Lupău.

„Boala asta nu are leac prin tratament. Acum, nu sunt eu medic, dar am fost pe la mulți medici, până am ajuns la operație. Endometrioza este o boală a secolului la femei. Nu are așa o deslușire, din ce cauză, de unde, care e motivul apariției acestei boli. Ea tot crește, crește și, mai mult decât atât, chiar dacă o operezi, poate să recidiveze”, a continuat.

Din ce cauze a pierdut Vlăduța Lupău primele două sarcini. „Am străbătut mici obstacole”

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

Câte kilograme a luat Vlăduța Lupău în primele 5 luni de sarcină. „Hainele mele nu mai sunt bune demult”

Vlăduța Lupău, implicată într-un accident în liceu. A fost în comă o zi și jumătate

„După am mai făcut niște analize și analizele alea au spus că am niște probleme la sânge, care, din nou, este o problemă în rândul femeilor. (…) Și boala aia de sânge ține de trombofilie. (…) 1 din 3 femei se confruntă cumva cu o sarcină pierdută din cauza acestor analize de sânge, pentru că nu le știi și te întrebi de ce. Abia după ce pierzi o sarcină ajungi să afli că asta e problema”, a mai spus.

„O sarcină îți aduce și cea mai mare fericire, dar și cele mai mari frici sau stresuri, să zic așa. (…) Nu m-am bucurat absolut deloc până să trec pragul de trei luni, să am toate analizele din lume făcute, primite, confirmate că totul e în regulă”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!