De ce s-au mutat Alina și Ilan Laufer din vila din Corbeanca într-un apartament. Imagini din noua locuință

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 ianuarie 2022, 15:53

Alina și Ilan Laufer au făcut o schimbare majoră în viețile lor la început de an. Cuplul s-a mutat din vila de lux din Corbeanca în care stătea într-un aparatament din centrul Bucureștiului. Fosta soție a cântărețului Jorge a decis împreună cu familia că este mai bine să locuiască într-un apartament în centrul Capitalei pentru a ajunge mai rapid la locurile de joacă cu gemenii și la școală cu fetița.

Apartamentul în care s-au mutat are circa 200 de metri pătrați și este compus din cinci camere – o cameră de oaspeți, o cameră pentră fiica ei cu fostul soț Jorge, Karina, o cameră pentru gemeni, un dormitor spațios, o bucătărie mare, o baie și un living uriaș, plus trei balcoane mari. Toate camerele au fost decorate și amenajate chiar de Alina.

Mai sunt multe de făcut în apartament. Mai avem mult de lucrat la el, dar ne-am mutat în clipa în care nu aveam nimic în casă. Nu aveam corpuri de iluminat, bucătăria nu era gata. În mai puțin de o lună, ne-am și mutat – a spus Alina Laufer, la Kanal D.

Vezi cum arată noua locuință a familiei Laufer în clipul video de mai jos.

De ce s-au mutat Alina și Ilan Laufer din vila din Corbeanca într-un apartament. Imagini din noua locuință

Prezentatoarea de televiziune a mai precizat că a încercat să păstreze nemodificat decorul din camera bebelușilor care era în Corbeanca.

Am încercat să păstrez camera bebelușilor la fel ca pe cea din Corbeanca. Mobilierul este același, tapetul este același. S-au simțit bine aici din prima zi, nu am avut nicio problemă cu ei. Cu cei mici e o întreagă tehnică, dacă o stăpânești, nu ai nicio treabă. Îi pun seara la culcare, mă așez lângă ei, le pun o muzică de adormit copilașii, se interacționează cât de puțin și adorm imediat. După ce adorm ei, eu mai am treburi de făcut și atunci mă rupt de lumea asta a viselor – a adăugat Alina Laufer.

Citeşte şi: Ilan și Alina Laufer, epuizați de rolul de părinți: „Am ajuns la capătul puterilor!”

Citeşte şi: Ce cadou a primit Monica Gabor de la Irinel Columbeanu, de ziua ei de naștere

Citeşte şi: Ce ne rezervă 2022? Neti Sandu, previziuni pentru acest an

Citeşte și: Cabral, detalii haioase despre cum a cunoscut-o pe soția lui, Andreea

Karina (13 ani) este deja o adolescentă și trebuia să aibă o cameră doar pentru ea. Alina spune că i-a creat fetei toate condițiile pentru a se simți cât mai confortabil în noua casă.

„Camera Karinei nu este mereu atât de ordonată. I-am făcut un dressing unde să își pună toate lucrurile, să se aranjeze dimineața, să se simtă bine.”, a mai dezvăluit soția lui Ilan Laufer.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!