Cum arată Elena Chiriac la aproape o lună de la revenirea din Republica Dominicană. „Ziua 26 fără cocos”

De Unica.ro, pe

Elena Chiriac (20 de ani) a încheiat experiența Survivor România 2022 pe locul 2. În urmă cu aproape o lună a revenit în România din Republica Dominicană, unde s-a luptat timp de nu mai puțin de 5 luni pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Alex Delea a fost însă cel care a adus trofeul acasă.

Cum arată Elena Chiriac la aproape o lună de la revenirea din Republica Dominicană. „Ziua 26 fără cocos”

În mediul online, Elena a publicat recent trei fotografii din Londra, în dreptul cărora a scris: „Ziua 26 fără cocos”. „Un «copil» superb și un mare caracter”; „Ești foarte frumoasă”; „Superbă!”; „Păpușică”; „Ești foarte elegantă!”, au comentat urmăritorii sportivei.

„Am avut nenumărate momente în care am vrut să plec acasă, să o iau la pas ușor către România. Momente în care am vrut să renunț, în care am vrut să se termine odată, fiindcă nu știam cum să mai rezist. M-am ridicat din fiecare gaură în care am căzut. Am reușit să mă motivez singură să merg mai departe. Aveam momente în care mă întrebam: «De ce? De ce sunt aici? Pentru ce fac asta?». De multe ori nu găseam răspunsul, dar am reușit să mă motivez, să merg înainte, să mă păstrez, să reușesc să duc fiecare luptă mai departe, pentru că așa am fost crescută. Acesta este sportul pe care l-am practicat: niciodată nu renunți, niciodată nu abandonezi, întotdeauna trebuie să fii mai puternic și să mergi mai departe”, a declarat Elena despre experiența Survivor, pentru Click!.

Elena Chiriac Survivor România 2022

Elena Chiriac a investit banii câștigați la Survivor în amenajarea apartamentului în care locuiește, în educația ei și într-o nouă mașină.

Fiica jurnalistului Romeo Chiriac, fost redactor șef pe sport al agenției Mediafax, Elena este multiplă campioană națională la Taekwondo, model, prezentatoare, absolventă a Colegiului de Actorie din Londra și studentă la Universitatea de Business.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Laura Giurcanu a spus care a fost, de fapt, relația dintre Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac

Citește și: De ce s-a despărțit Cucu de la „Noaptea Târziu” de Elena Chiriac

Citește și: Elena Chiriac, atacată de Xonia. Sportiva a nominalizat-o pe solistă pentru eliminarea de la Survivor România 2022

Tot pe locul 2 a încheiat și participarea în show-ul „Ferma”, în finala căruia a luptat împotriva actorului Augustin Viziru pentru premiul de 50.000 de euro.

„În sezonul acesta, singura persoană care nu m-a trădat și a fost alături de mine a fost Elena. (…) Amândoi am câștigat trofeul acesta. Când am ajuns în finală, amândoi am fost câștigători. Banii îi împărțim”, a declarat Augustin Viziru, în emisiunea „La Măruță”.

„După cum am mai spus, eu și Augustin am avut o înțelegere favorabilă amândurora. Am făcut în așa fel încât să câștigăm amândoi o parte din premiul cel mare. Da, nu sunt Fermierul Anului 2020, dar din această experiență am câștigat mult mai mult decât atât”, a declarat Elena Chiriac pentru Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!