Cristian Țânțăreanu, mesaj dur după ce a avut COVID-19: „Asta e crimă!”

Cristian Țânțăreanu a făcut COVID-19 și a avut nevoie de spitalizare. Milionarul era vaccinat cu schema completă și urma să facă cea de-a treia doză.

Cristian Țânțăreanu, în vârstă de 77 de ani, a aflat că are COVID-19 când a mers să-și facă cea de-a treia doză de vaccin. A fost internat timp de o săptămână la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș, după ce staturația de oxigen începuse să îi scadă alarmant.

Am fost bolnav, m-am vindecat. Am stat două săptămâni cu Covidul ăsta. Eram vaccinat de două ori și, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu știu cum, dar tot nu a fost prea ușoară.

Am stat în spital o săptămână, și o săptămână acasă. Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire! Mai am niște medicamente de luat și cam asta este treaba. La Matei Balș am fost internat, nu știu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcționează treaba o săptămână și sunt mari profesioniști, a declarat Cristian Țânțăreanu pentru Fanatik.ro.

Citește și: Un mire a lipsit de la propria nuntă. A aflat că are COVID-19 chiar înainte de eveniment

Ed Sheeran a anunțat că are COVID-19

Alina Pușcău, prima imagine după ce s-a vindecat de COVID-19

Bolnavii de COVID-19 izolați la domiciliu, afectați de frigul din locuințe

Cristian Țânțăreanu: „Pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie”

Omul de afaceri a mărturisit că a crezut mereu în existența virusului și a pericolului pe care acesta îl reprezintă pentru sănătate, motiv pentru care a transmis un mesaj dur celor ce refuză vaccinarea sau dezinformează.

Sigur că credeam, păi sunt tâmpit? Nu văd în fiecare zi ce este? Numai citind numărul de morți și de internați la ATI e suficient. Nu trebuie să te pricepi. Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa. Asta e crimă!

Eu, în primul rând, pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie. Există legea acum, nu știu cum se cheamă, au dat-o ei mai demult. A doua treabă… ca să îi conving, ăia care spun nu și ajungeau la spital și mureau mă duceam și îi filmam pe toți muribunzii nevaccinați când își dau obștescul sfârșit.

Îi dădeam la televizor, iar la înmormântare mă duceam și spuneam: Mă, criminalule, tu ai omorât-o pe mă-ta, l-ai omorât pe tac-tu, mâncând rahat. Nu da ochii peste cap, că tu i-ai omorât!

Cu o treabă d-asta, cu ei filmați murind și cu forța legii… A fost suficient să îi sperie de două ori și acum stau la cozi tâmpiții! Au ajuns să stea duminica 5,6 ore la coadă, la vaccinare. Apar tot felul de medici idioți, tot felul de preoți tâmpiți… Eu i-aș da afară, să se ducă să facă alta meserie, a mai spus Cristian Țânțăreanu.


Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!