Corina lansează un nou videoclip

De Unica.ro pe

Corina lansează, astăzi pe libertatea.ro videoclipul piesei „No Sleepin'”, realizată în colaborare cu JJ. Realizat HaHaHa Production sub regia lui Marian Dinescu, videoclipul este
interesant şi incitant în aceeaşi măsură, solista apărând în ipostaze sexy, menite să îi încânte pe fani. Corina dansează languros la bară îmbrăcată într-un corset negru, părând de-a dreptul pierdută într-o lume a pasiunii.

Solista a vrut să intre în pielea unui personaj funk-burlesque, fiind un fel de Dita von Teese a României, iar pentru ca scenele să fie perfecte, Corina a repetat foarte mult coregrafia. Ba chiar s-a umplut de vânătăi de la dansul la bară, după cum declara la începutul filmărilor ce au avut loc în decembrie.

Efortul a meritat, deoarece videoclipul este unul reuşit, aducând o imagine nouă, căreia i se alătură sound-ul fresh al piesei. Mai mult, Corina crede că „dansul la bară este un act artistic foarte curajos,”, vedeta recomandându-le tuturor femeilor să îl practice, dacă vor să se simtă sexy şi să-şi impresioneze iubiţii.

Videoclipul este lansat, în paralel, şi pe monden.info.

Sursa: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro