Ce spune Dan Bittman despre vaccinarea anti-COVID-19

De Unica.ro, pe

Dan Bittman (58 de ani) s-a declarat nehotărât în privința vacinării anti-COVID-19. Solistul trupei “Holograf” a declarat, de curând, la “Xtra Night Show” că este pro-vaccinare, dar nu știe încă dacă personal se va vaccina sau nu.

Citeşte şi: Dan Bittman, atac nou la adresa autorităților: „Voi lupta până la ultima suflare împotriva celor care cred că ne pot lua de fraieri”

„Nu știu dacă mă vaccinez. O să văd și eu ce se întâmplă. Eu sunt pro-vaccinare, dar susțin în mod special un tratament. Eu nu sunt împotriva vaccinurilor, a tratamentelor anti Covid, sunt împotriva prostiei. Eu n-am spus niciodată fraților nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus! Eu mă iau de o sitauție imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate, fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, a spus artistul, potrivit spynews.ro.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Artistul își menține în continuare părerea că pandemia este „o afacere de trilioane de dolari”: „Eu am spus de la începutul acestei pandemiei, din punctul meu de vedere nu e o pandemie, acest virus nu e letal. Apropo, unde sunt izoletele? Au fost medici care m-au felicitat cum am pus problema. Ei nu pot să vorbească, pentru că sunt obligați să promoveze virusul. Ați uitat că-n martie ne spălam și dinții cu dezinfectanți?! E o problemă de bani, de trilioane de dolari. Când sunt alegeri scad din pix cazurile. Puteți să mă băgați de mâine la pușcărie, e crimă cu premeditare ce s-a făcut. Jumătate din oamenii care au murit, au murit cu zile, din cauza testelor fals negative sau pozitive. Sunt vieți pierdute pentru care nu răspunde nimeni!”

Foto –  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!