Ce spune Călin Geambașu despre posibilitatea ca Mălina Olinescu să-i fi fost soră

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 04 octombrie 2019, 15:26
Călin Geambașu și Mălina Olinescu se cunoșteau dintotdeauna, în plus cei doi au fost colegi la Școala Vedetelor și au urcat de nenumărate ori împreună pe aceași scenă. 

Despre cei doi s-a scris mult, inițial că au fost iubiți, apoi că au fost…frați, însă lucrurile aveau să nu se lămurească niciodată, deoarece în 2011, Mălina Olinescu s-a sinucis, la doar 37 de ani. Regretata artistă s-a aruncat de la balconul apartamentului unde locuia, gestul radical fiind pus pe seama unei depresii cronice cu care aceasta se lupta de mai multă vreme.

Călin Geambașu, în vârstă de 41 de ani, a încercat după moarte Mălinei Olinescu să facă un test ADN pentru a afla dacă aceasta a fost sau nu sora lui. Zvonurile erau cu atât mai mult alimentate cu cât tatăl său, Petre Geambaşu, şi mama Mălinei, Doina Spătaru, au fost colegi de scenă o viață întreagă. În plus, în perioada comunistă se vorbea că cei doi au avut mai mult decât o relație colegială, dat fiind faptul că petreceau foarte mult timp împreună.

Malina Olinescu

„Am pierdut şansa să aflu dacă Mălina era sora mea. Prietena ei cea mai bună, Adriana Junie, a curăţat peria de păr a Mălinei şi nu am mai avut cum să obţin material pentru a face testele ADN. Mălina şi Adriana erau cele mai bune prietene, iar eu i-am botezat ei copilul, după ce ea nu a mai fost, deşi Mălina trebuia să facă acest lucru. Toţi spuneau că noi doi am putea fi fraţi. Ciudat era faptul că eu nu simţeam pentru ea decât o dragoste protectoare şi nu îmi doream decât să o protejez părinteşte şi nu altfel. Însă toată lumea spunea că am fi ba rude, ba iubiţi. Noi însă nu ne-am sărutat niciodată, nici nu am simţit acest lucru”, – a declarat în trecut Călin Geambași pentru Click!

Reamintim că în perioada în care Mălina Olinescu s-a sinucis, aceasta cânta alături de Călin şi Petre Geambaşu în orchestra emisiunii “Dansez pentru tine”, transmisă pe Pro TV.

Citește și – Blestemul din familia lui Florin Călinescu. Vărul acestuia s-a sinucis

Citește și – Cum arată astăzi Andrea del Boca. Actrița din telenovela “Perla Neagră” trece prin momente cumplite

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!