Andreea Marin Bănică îşi dedică timpul campaniilor

De Cristina Popa pe

Pentru cei care regretă şi acum retragerea Andreeai Marin Bănică de pe micul ecran şi se întreabă oare ce face Zâna de când a renunţat la „Surprize”, noi avem un răspuns.
Pe lângă noile roluri pe care i le-a pregătit viaţa, acela de mamă şi, mai nou, de inventator,  Andreea Marin continuă seria de fapte bune prin care şi-a construit imaginea colectivă de „om cu suflet mare”.

Mai exact, când nu călătoreşte în Africa, Ambasadorul UNICEF al Bunăvoinţei pentru România, organizează sau se implică în tot soiul de de evenimente sociale autohtone.  Cea mai mai recentă experienţă o constituie un episode al  Campania „Citeşte cu mine!” ce a avut loc într-o şcoală generală din Capitală, despre care vedeta a vorbit şi în pagina blogului personal.

„Campania «Citeşte cu mine» îşi continuă astfel misiunea de a îmbogăţi bibliotecile de şcoală şi de a-i întoarce pe copii către carte, către poveste, către citit, într-o era în care internetul şi alte tentaţii ale tehnicii le ocupă mai tot timpul. Dar am avut  o surpriză nemaipomenită! Nu ştiu cum, poate dascălii sunt  «de vina», dar elevii de aici nu erau infestati cu virusul computerului, al programelor tv moderne, în defavoarea lumii de poveste dintre paginile cărţilor.” însemna Andreea.

Un proiect al Blocului Naţional Sindical şi al Policy Center Roma and Minorities „Citeşte cu mine!”urmăreşte să atragă cât mai mulţi copii de vârste şcolare (6-11 ani) către carte şi lectură.

Foto:
Arhivă Ringier

Agresorii sexuali vor fi înscriși într-un registru național. Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis

Agresorii sexuali vor fi înscriși într-un registru național. Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis