Andreea Mantea a vorbit despre relația pe care o are cu Cristi Mitrea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 22 august 2018, 15:08
Andreea Mantea a vorbit în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Te vreau lângă mine, despre relația pe care o are cu Cristi Mitrea, tatăl băiețelului său, David.

Andreea Mantea a trăit o scurtă, dar intensă, poveste de dragoste alături de luptătorul Cristian Mitrea pe care l-a cunoscut în timpul participării sale la emisiunea Burlăcița de la Antena 1. Cei doi au împreună un băiețel, pe David, în vârstă de 3 ani. Cu toate că relația nu a funcționat, aceștia au decis să rămână în relații bune de dragul micuțului: „Eu sunt într-o astfel de situație în acest moment. Eu am ales să mă despart de tatăl copilului meu, eu am zis că nu mai vreau, ca nu îmi trebuie, că nu are ce să caute, dar până la urmă tot eu am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinți. În acest moment avem o relație absolut normală, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului și am ajuns să ne înțelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie să ajungi la un numitor comun. 

Andreea Mantea si David

Peste tot vedem familii destrămate, dar care au ajuns să conviețuiască așa. Zilele trecute mă certa cineva, ce o să îi zic eu copilului meu când o sa mă întrebe de ce părinții lui nu stau împreună. Pai, draga mea, dacă am fi împreună, am fi anormali. Încercăm să ne înțelegem așa! Mamele singure nu pot fi acuzate, nu pot fi bătute cu piatra. Nu avem voie să facem avorturi pe bandă rulantă. Unde ajungem așa? Viața e o minune! Mama e o minune.” – a declarat Andreea Mantea în emisiuea pe care o prezintă.

Andreea Mantea a vorbit despre relația pe care o are cu Cristi Mitrea

Citește și – Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Miodrag Belodedici

Citește și – Carmen Brumă dezvăluie cele 10 reguli pentru a scăpa de celulită

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!