Anda Adam şi Victor Slav: 10 imagini din cei 6 ani de relaţie

De Adina Radu pe

Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit duminică seara după şase ani de relaţie, deşi erau consideraţi unul din cuplurile cu şanse mari de a ajunge în faţa altarului, mai ales că le stătea foarte bine împreună. Iată cele mai frumoase 10 poze cu cei doi.
Anda Adam şi Victor Slav s-au cunoscut în 2006, pe platourile de la „Dansez pentru tine”, unde amândoi au fost concurenţi. Anda a dansat alături de Dumitru Drăgoi, un tânăr crescut la casa de copii, iar Victor a câştigat sezonul alături de Carmen Stepan, femeia care voia să-l ajute pe iubitul ei paralizat.
anda adam si victor slav

După numai câteva luni de relaţie s-au mutat împreună şi păreau a fi cuplul perfect, cu mari şanse de a ajunge la un moment dat în faţa altarului. Totuşi, când erau întrebaţi despre nuntă şi copii, cei doi nu părea a avea asemenea planuri. Spuneau că îşi doresc copii, dar că nu au timp pentru nuntă şi că nici nu simt nevoia unei hârtii care să-i lege.
anda adam si victor slav

În cei şase ani de relaţie, Anda Adam şi Victor Slav păreau mai mult decât fericiţi, deşi nu aveau ocazia să petreacă prea mult timp împreună. Fiecare cu un program încărcat, Anda şi iubitul ei se întâlneau mai mult în vacanţe, pe care le petreceau mai mult în locuri exotice.
anda adam si victor slav

Primele probleme au început să apară în 2010, când paparazzi au surprins-o pe artistă în compania unui bărbat însurat, tată a doi copii. Se pare că soţia acestuia ar fi avut o discuţie cu Victor Slav care însă nu a fost convins de infidelitatea iubitei.
anda adam si victor slav
După un timp s-a întors roata, de data acesta prezentatorul fiind prins cu altă femeie pe litoral. Din nou, relaţia a supravieţuit, în ciuda unor imagini destul de grăitoare.
anda adam si victor slav

Însă iată că sfârşitul lui 2012 îi găseşte pe Anda şi Victor despărţiţi. Cei doi au spus într-un comunicat de presă că au decis să rămână prieteni şi că despărţirea a fost hotărâtă de comun acord.
anda adam si victor slav

Nu au spus nimic despre motivul separării, aşa că presa a început speculaţiile. Să fie vorba de o nouă infidelitate, de bani sau de plictiseală?
anda adam si victor slav

Acum câteva luni, Anda spunea că nu mai suportă obiceiul iubitului ei de a lăsa prosoapele aruncate în baie, o problemă minoră, dar care în timp poate deveni enervantă într-o relaţie şi aşa intrată în rutină.
anda adam si victor slav

Un alt motiv menţionat de tabloide ar fi banii. Conform Click!, Anda câştiga mai mulţi bani şi acoperea mai toate cheltuielile casei, iar în timp s-a săturat să-şi întreţină iubitul.
anda adam si victor slav
anda adam si victor slav

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro