2012 (video)

De Unica.ro, pe

Cu multe secole în urmă, poporul mayas ne-a lăsat un calendar surprinzător de precis, care însă se încheie în decembrie 2012…

Întrebarea care obsedează întreaga planetă Pământ este: ce va fi după această dată? Va mai fi ceva?

Apocalipsa! Numerologii au creat modele numerice care o prezic, geologii afirmă că Pământul şi-a trăit deja viaţa sa de corp ceresc, oamenii de ştiinţă nu pot nega nici ei cataclismul de proporţii epopeice care urmează a avea loc pe pământ în anul 2012.

O profeţie ce a pornit de la mayasi este acum pe larg consemnată, discutată, disecată şi examinată. 

Vom afla în 2012….

Povestea filmului îl are în centru pe Jackson Curtis, un profesor cercetător care deschide un portal spre o dimensiune paralelă. În încercarea de a împiedica profeţia catastrofică prezisă de calendarul mayasilor, profesorul ia legătura cu dublura lui din această dimensiune paralelă.

Potrivit calendarului mayas, lumea se va sfârţi pe data de 21 Decembrie 2012. Pentru a nu arunca întregul glob în panică, guvernele ţărilor încearcă să ascundă acest sfârşit inevitabil al omenirii, cu toate acestea  nu pot controla fluxul de informaţii, iar lumea ajunge să fie invăluită de haos şi distrugere. În acest context, Jackson Curtis işi va folosi cunoştintele despre profeţiile antice, pentru a se asigura că rasa umană nu va dispărea de pe faţa pământului.

2012 (video)

Cu o distribuţie formată din: John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet, Oliver Platt, Thandie Newton, Danny Glover şi Woody Harrelson şi cu o regie semnată de Roland Emmerich, thrillerul S.F. 2012 va putea fi vizionat pe marile ecrane din România începând de vineri, 13 noiembrie, la CinemaPRO.

Text şi foto: CinemaPRO

Câştigă 5 invitaţii la filmul „2012”!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro