A treia victimă a accidentului din Apuseni, înmormântată astăzi

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Luni, 03 august 2020, 12:56

Tragedia aviatică din Munţii Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta în vârstă de 23 de ani, Aura Ion, a făcut a treia victimă… Femeia care aştepta să primească ficatul după care plecase echipa de transplant, a murit în data de 25 februarie. Ieri, piteşteanca Floarea Mihai, decedată la vârsta de 63 de ani, a fost înmormântată.
Zeci de rude, prieteni şi foşti colegi de serviciu, au condus-o pe ultimul drum pe cea care a fost Floarea Mihai. Femeia suferea de o necruţătoare boală a ficatului, fiind pe lista de transplant încă din 2011. A avut două ocazii să primească un organ sănătos, însă şansa nu a fost de partea ei.
Prima oară, organul i-a fost respins de organism, iar a doua oară, luna trecută, când ficatul nu a mai ajuns la ea, din cauza accidentului aviatic. Pacienta nu îşi pierduse speranţa, nici după toate aceste întâmplări neplăcute, şi era convinsă că se va găsi un alt donator compatibil şi pentru ea, spun apropiaţii.
Toţi cei care au cunoscut-o au numai cuvinte frumoase de spus la adresa ei. O descriu ca pe o femeie frumoasă, inteligentă, cochetă şi creativă. Zeci de ani a lucrat la fabrica de confecţii textile Argeşana din Piteşti, în cadrul Compartimentului Creaţie.
Vezi mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!