O altă fată pe nume Alexandra a fost ucisă la Craiova acum patru ani. Ce greșeli a făcut poliția atunci

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 30 iulie 2019, 12:56
Acum patru ani, o tânără din Craiova a fost ucisă într-unul din parcurile orașului. Gheorghe Dincă, cel acuzat de crimele de la Caracal a fost audiat de procurorii din Olt, fiind bănuit că ar fi avut legătură și cu cazul din 2015, scrie libertatea.ro

Trupul mutilat al Alexandrei Goghez, o tânără de numai 17 ani, a fost găsit la o lună de la dispariție, foarte aproape de locul în care fusese văzută ultima oară. Și de această dată polițiștii au făcut câteva greșeli uriașe.

Alexandra Goghez era din comuna doljeană Goiești, dar pe timpul verii lucra timp de două ore pe zi la o terasă din Craiova, orașul unde făcea și liceul și unde locuia, în apartamentul unui unchi. Pe data de 28 iulie 2015, în jurul orei 23:50, atunci când și-a terminat tura de la terasa aflată în parcul Romanescu, Alexandra a plecat pe o alee lăturalnică, deși, de obicei, ea părăsea parcul pe o alee principală. Aceasta a fost ultima dată când eleva a fost văzută în viață.

O altă fată pe nume Alexandra a fost ucisă la Craiova acum patru ani. Ce greșeli a făcut poliția atunci

Pe 31 iulie, părinții s-au adresat poliției, însă agenții nu au făcut eforturile necesare pentru a o găsi. Parcul nu a fost cercetat, iar poza fetei nu a fost trimisă nici măcar către presa locală. Abia pe 15 august 2015, un localnic a găsit întâmplător cadavrul Alexandrei în parc, la numai câteva sute de metri de terasa la care lucra. Din cauza stării în care se afla cadavrul, cauza morții nu a putut fi stabiliată. Dosarul a rămas deschis timp de patru ani, iar acum procurorii sperau să obțină informații de la Gheoghe Dincă. El a fost audiat, însă nu a recunoscut că ar fi ucis-o pe Alexandra Goghez.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!