Cazul Caracal. Anchetatorii ar mai fi descoperit trei victime de-ale lui Gheorghe Dincă

De Unica.ro, pe
Ancheta în cazul Caracal continuă. Anchetatorii fac descoperiri noi în casa groazei, iar cea mai recentă ține de identificarea mai multor pete de sânge în casa lui Gheorghe Dincă. 

Conform Adevărul.ro, Dincă ar mai fi făcut cel puțin trei victime – pe lângă Luiza și Alexandra – iar petele de sânge găsite în casa sa sunt cel mai clar indiciu în acest sens. Jurnaliștii de la Adevărul notează că toate cele trei victime ar fi în viață, iar anchetatorii ar fi stat deja de vorbă cu aceste femei.

Cu toate că nu există momentan informații clare asupra acestor femei, se pare că una dintre acestea ar fi fost minoră, la momentul la care a fost agresată de Dincă, iar o alta ar fi fost o femeie de 49 de ani căreia Dincă i-ar fi promis bani dacă îi va lucra în grădină.

Aceasta din urmă a povestit pentru România TV cum s-a întâmplat momentul agresiunii. „M-a luat de acasă şi mi-a zis că are de săpat nişte porumbi, în grădină. La ora 12.00 s-a sculat, că era beat, băuse ţuică şi cu vin, m-a tras, mi-a sucit mâna, m-a tras de păr, m-a pus în pat, apoi în genunchi, apoi m-a dezbrăcat şi mi-a făcut şi în fund, şi peste tot. Apoi s-a culcat, iar eu m-am dus la sapă. Se făcuse ceasul 3.00 (n.r. – 15.00). Apoi, m-am dus la el să îi spun că plec acasă. A luat o găleată cu apă şi m-a făcut fleaşcă, mi-am revenit şi mi-a chemat taxi. Pe masă erau vreo zece cuţite, unul lângă altul. Nu m-a ameninţat, dar îmi era frică. Apoi, a chemat pe un băiat cu taxi şi m-a dus unde opresc microbuzele. M-a dat un pumn după cap şi am căzut„, a spus femeia în timpul unei intervenții la RTV.

Potrivit ultimelor informații din anchetă, Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra, dar nu a recunoscut și violurile asupra lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!