5 tipuri de bărbaţi care nu te satisfac în pat

De Stela Moisescu pe

Află că există şase tipuri de bărbaţi deghizaţi în Făt Frumos, dar care, odată ajunşi în aşternutul tău, îţi oferă clipe de coşmar, nu de poveste. Din păcate,…
… interacţionezi foarte des cu ei, ba chiar îi găseşti interesanţi! Aşa că riscul de a pica în plasa lor şi de a te alege cu o partidă dezastruoasă de sex este foarte mare.

Nu îţi recomandăm să te fereşti de următorii bărbaţi, care nu te vor satisface în pat!

Bărbatul captivat de lumea mondenă

O găseşte incredibil de sexy pe Bianca Drăguşanu şi este la curent cu ce cadouri a mai primit Adelina Pestriţu de la iubitul ei? Crede-mă, chiar dacă ai cu cine să porţi o discuţie uşurică dumincă dimineaţa la cafea, acest bărbat este incredibil de superficial! Chiar vrei ca pe viitor să îmbraci lenjerii strâmte roz ca să te considere sexy sau să ţi se reproşeze că nu ţi-ai mai întins de mult părul cu placa?

Sexul cu acest bărbat nu-ţi va aduce nicio satisfacţie pentru că nu te vei simţi niciodată atrăgătoare în patul lui, decât cu tone de machiaj şi meşe în păr.  

Bărbatul care ajunge cu 15 minute mai devreme la întâlnire

Ok, apreciem punctualitatea, dar aici vorbim deja de exces de zel. Un bărbat care analizează fiecare detaliu şi vrea să fie perfect în toate, într-adevăr, îţi va oferi un sex oral de nota 10. Totuşi, în timpul actului sexual nu va fi în stare să se relaxeze, iar partida va fi una mecanică. Iar tu vrei pasiune şi spontaneitate, nu?

Bărbatul plin de muşchi

Nu, nu o să îţi zic că dacă arată bine, nu se străduieşte în pat să te satisfacă. Singurul impediment este că noi suntem femei şi avem nevoie de stimulare mentală, mai mult decât de cea vizuală. În timp ce bărbaţii pot avea orgasm doar uitându-se la poza unei femei dezbrăcate cu sâni mari, noi avem nevoie de o imagine de ansamblu care să ne incite psihicul, pentru a trăi o partidă extraordinară de sex.

Revenind la tipul cu un fizic bine lucrat, cel mai probabil tratează şi sexul ca pe un sport, aşa că în pat nu-ţi va oferi niciun strop de fantezie.

Bărbatul care se laudă că a adus multe femei la orgasm

Abia aştepţi să încerci sexul cu acest bărbat pentru că se laudă că a adus multe femei la orgasm. Mai bine întreabă-le pe fostele lui cum îl consideră la pat. Sunt convinsă că îţi vor mărturisi că au mimat de câteva ori, pentru a încheia partida. Nu toţi bărbaţii se laudă pentru a compensa prestaţia proastă în pat. Uneori ei consideră că se laudă de bună dreptate, dar niciunul nu se gândeşte că poate cea pe care a adus-o pe culmile plăcerii a mimat. Aşadar, dacă se laudă, cel mai adesea ori o face pentru că e complexat, ori o face pentru că e plin de sine şi ignorant.

Bărbatul care încearcă să îţi fie mai întâi prieten

Din două motive nu vei fi satisfăcută de un bărbat care ţi-a devenit bun amic: dacă tu chiar îl vezi ca pe un prieten, cel mai probabil atracţia pentru el este nulă şi o să ai senzaţia de incest în timpul sexului şi, mai apoi, dacă a adoptat această tactică ca să te aducă în patul lui, înseamnă că e nesigur pe tehnicile lui de flirt şi seducţie. Ori noi avem nevoie de un tip şarmant care să ne pună pe jar, pentru a ne bucura de sexul cu el.

Iată 25 de greşeli pe care bărbaţii le fac în pat!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro