Tehnici de cybersex pentru cuplu

De Stela Moisescu pe

Sunteţi la sute de kilometri depărtare sau în căutarea acelei scântei care să reaprindă focul pasiunii? Cybersexul sau, mai pe româneşte, sexul virtualvă poate scoate din impas.
Dacă, mai nou, ne invităm prietenele la cafea pe Facebook şi rărim ieşirile la cinema pentru că găsim filmul online, poate că cybersex-ul ar trebui să intre şi el în viaţa de cuplu.

Cybersex-ul aduce reale beneficii unei relaţii pentru că vă determină să vă folosiţi imaginaţia pentru a obţine plăcere (aşa aflaţi mai multe despre propria sexualitate) şi să vă mărturisiţi unul altuia cele mai ascunse fantezii (aşa aflaţi mai multe despre sexualitatea partenerului).

Sexul virtual nu este însă chiar aşa de uşor de realizat. De ce? Încearcă să ţii o mână în poală, iar cu cealaltă să tastezi şi vei remarca că ai pierdut jumătate din alfabet.

Există însă metode prin care poţi transformă cybersex-ul, dintr-o încercare eşuată de multitasking, într-un adevărat deliciu pentru cuplu.

Indiferent că preferi să tastezi, să foloseşti microfonul sau webcame-ul, iată cum obţii satisfacţie garantată în timpul cybersex-ului.

Cybersex cu ajutorul tastaturii

Unele cupluri preferă cuvântul scris. Să îi tastezi care este fantezia ta sexuală poate fi eliberator, mai ales dacă eşti mai timidă din fire. De obicei, partenerii îşi scriu ce şi-ar face unul altuia, aşa că poţi să încerci şi tu această abordare: „Dacă ai fi lângă mine acum, mi-ar plăcea să…”

Ţi se pare prea direct? Atunci tastează-i un „Mi-e dor de tine”, urma de ce ai vrea să îţi facă el dacă ar fi lângă tine.

De ce i se spune cybersex? Pentru că în timpul conversaţiei cei doi parteneri se masturbează. Iubitul tău te stimulează mental cu ajutorul canalului virtual, iar tu te stimulezi fizic. Reciproca este şi ea valabilă!

Mulţi compară însă cybersex-ul cu poziţia 69- oare cum te poţi concentra pe a oferi şi primi plăcere în acelaşi timp? În cazul cybersex-ului lucruri se complică, pentru că oferi plăcere tastând diverse texte din imaginaţie, timp în care te atingi pentru a primi plăcere fizică. Partenerul tău se confruntă cu aceeaşi dilemă, aşa că la un moment dat vă puteţi trezi că discuţia se poticneşte.

Iată cum puteţi scăpa de această dilemă:

Pentru a oferi nişte replici cât mai erotice, trebuie întâi să citeşti cu interes ce îţi scrie partenerul, mai apoi să formulezi în mintea ta un răspuns. O mare greşeală este să atingi tastatura în timp ce gândeşti. Conversaţia nu trebuie să curgă la fel de alert precum o sesiune de bârfă cu prietena ta cea mai bună pe messenger. Încearcă întâi să gândeşti, apoi să tastezi, căci graba strică treaba.

Pentru a-l incita pe partenerul tău foloseşte cât mai multe detalii descriptive şi cuvinte jucăuşe. Vrei să îţi înfigi unghiile în umerii lui şi să cobori mai apoi mâinile pe spatele lui, lăsându-i urme roşii- va avea un efect mai puternic decât „Vreau să te ating pe spate”. Pentru a întări afirmaţia întreabă-l dacă l-a durut atingerea ta.

Cât despre încercarea de a tasta şi de a te masturba în acelaşi timp, ai la dispoziţie mai multe soluţii:

Prima variantă ar fi să faceţi cu rândul. Tu îi poţi tasta cursiv un scenariu erotic, iar el se poate concentra pe propria plăcere, după care inversaţi rolurile.

O altă variantă, mult mai interactivă, este să tastezi fără să te masturbezi şi să te atingi singură doar atunci când citeşti replica pe care el ţi-o scrie. Sesiunea de cybersex poate dura destul de mult, dar este relativ uşor să alternezi scrisul şi masturbarea.

Varianta cea mai palpitantă este să te atingi şi să tastezi concomitent. Problema este că dacă eşti dreptaci, trebuie să te gândeşti ce activitate ai prefera să faci cu mâna stângă. Pe formuri oamenii spun că mai degrabă păstrează mâna pe care o folosesc cel mai mult pentru masturbare, decât pentru tastat. Potrivit lor, este mai uşor să înveţi să tastezi decât să te masturbezi cu mâna stângă în condiţiile în care eşti dreptaci. Şi opusul este valabil.

Pentru a te asigura că menţii interesul treaz iubitului tău tastează propoziţii scurte, pentru ca el să primească ceva de la tine cât mai des. Degeaba îi scrii o replică deosebit de erotică, dacă o aşteaptă timp de trei minute.

Nu exagera nici cu interjecţiile, care ajung să plictisească şi nici cu smile face-urile. Pentru un blogger cu imaginaţie şi „experienţă în domeniu” smile face-urile reprezintă herpesuri ale sexului virtual.

Cybersex cu ajutorul microfonului

Multe dintre sfaturile sexului prin telefon sau ale dirty talk-ului se aplică în cazul cybersex-ului cu ajutorul microfonului.

Fii atentă la ce îi spui, dar şi la cum îi spui. Exprimă-te liber şi spune-i care sunt fanteziile tale. Nu uita să îi vorbeşti rar şi pe un ton cald.  

Cybersex cu ajutorul webcame-ului

Nu porniţi la drum fără un webcame de calitate, dacă nu vreţi ca imaginile să vă amuze, mai degrabă. În acest caz, cybersexul este foarte uşor de pus în practică, pentru că, în mod evident, este mai uşor să te laşi filmată decât să tastezi sau să vorbeşti. Imaginile cu tine sunt cele care îl incită pe iubitul tău, aşa că singura ta grijă este să alegi unghiul de captare potrivit, astfel încât să te poţi atinge în timp ce urmăreşti pe monitor imaginile cu iubitul tău, care face exact acelaşi lucru.  

În ceea ce priveşte atingerea orgasmului, sincronizarea vă poate ridica ceva probleme. Va trebui să vă aşteptaţi reciproc, pentru ca amândoi să fiţi satisfăcuţi la final.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro