Cum împaci sexul cu tradiţiile de Sărbători

De Stela Moisescu, pe

Deşi orice cuplu îşi propune să fie mai activ şi inventiv în pat de Sărbători, nu multe îşi ating ţinta. Adesea, tradiţiile de Crăciun şi Revelion îţi răpesc tot timpul,…
… în ciuda faptului că ţi-ai luat concediu. Astfel, la sfârşitul sezonului, oftezi, căci ai ratat câteva zile libere, de sărbătoare, în care ai fi putut da o nouă savoare vieţii de cuplu.

În continuare, nu îţi vom propune ca soluţie să te închizi în casă cu iubitul şi să uiţi de restul lumii (deşi, e şi aceasta o opţiune). În schimb, îţi punem la dispoziţie câteva sfaturi simple, despre cum să creezi clipe magice atât în dormitor, cât şi în afara lui.

Ia-ţi o dimineaţă liberă!

Poate că în cazul tău este exclus să îţi iei concediu în această perioadă, motiv pentru care te-ai şi resemnat. Totuşi, poţi anunţa că întârzii într-o dimineaţă, din motive persoanale. Profită de fereastra de timp liber încă de cu seara! Mergi cu iubitul tău şi cumpăraţi bradul de Crăciun, iar mai apoi luaţi cina împreună. Dimineaţa leneviţi în pat. Indiferent cât de ocupată ai fi de Sărbători, un astfel de răsfăţ vă va aduce zâmbetul pe buze.

Stabiliţi-vă priorităţile

De Sărbători este important să vă mărturisiţi unul altuia aşteptările. Poate că tu preferi să petreci o zi în pat, uitându-te la filme de sezon cu iubitul tău, în timp ce el îşi doreşte să iasă din oraş pentru a-şi vizita rudele, pe care nu are timp să le vadă în timpul anului. Dacă nu faceţi un plan de bătaie dinainte, cel mai probabil, veţi irosi puţinul timp liber făcând planuri. Aveţi grijă să inseraţi în tradiţiile de sărbători stabilite de comun acord şi o activităţi în doi.

Oferiţi-vă şi cadouri cu iz erotic

 
Poate că iubitul tău s-a săturat de cravate şi parfumuri, aşa că ai putea să-i oferi un cadou ceva mai senzual în acest an. Propune-i o sesiune de masaj erotic sau încearcă o tehnică inedită de sex oral. Frenezia acestei perioade poate fi în avantajul vostru, dacă învăţaţi să profitaţi de fiecare ocazie.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!