Cum poţi să îi vorbeşti pervers: Prima încercare

De Mia pe
Sex

Vorbele perverse în pat nu sunt pentru oricine şi mai ales dacă eşti la prima încercare, te poţi simţi ruşinată, jenată, incomod. Cu toate acestea, dacă reuşeşti să treci peste momentele de acest gen, este o experienţă incitantă. Ce trebuie să faci:
Aşa cum creierul este cel mai important organ sexual, de ce nu te-ai folosi de acest lucru între cearceafuri? Atunci când auzi vocea partenerului în timp ce faceţi sex, partida devine automat mai incitantă, mai senzuală. În special dacă îţi şopteşte la ureche, încet, vorbe sexy, perverse.
Sexologii spun că poţi excita pe cineva doar cu ajutorul cuvintelor şi cu cât comunicaţi mai mult, cu atât partidele devin mai bune. Cuvintele murdare sunt o metodă de expresie care nu doar te excită, ci te deschide în faţa iubitului tău. Astfel, atunci când îi spui ce îţi place şi cum este un beneficiu pentru amândoi.
Cum să procedezi:

Spune-i ce urmează să faci

Să zicem că vrei să îl întinzi pe pat şi apoi să-l legi la ochi sau să-i faci sex oral în timp ce el se uită la tine, oricare ar fi ideile tale, spune-i ce ai de gând să faci. Asta va creşte anticiparea şi îi oferă şi partenerului tău ocazia să îţi spună dacă este de acord cu tine sau nu. Comunicarea merge mult mai bine astfel.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2