4 obiecte din casă pe care le poţi folosi pe post de jucării sexuale

De Adina Radu, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:18
Sex

Când vrei să îţi piperezi un pic viaţa sexuală, nu e nevoie să cheltuieşti sume uriaşe de bani pe jucării sexuale scumpe sau lubrifiante speciale. Atât timp cât îţi foloseşti imaginaţia, obiectele din casa ta pot deveni, în acelaşi timp, jucării pentru adulţi.

Perna de călătorie


De fiecare dată când pleci într-o călătorie şi drumul este destul de lung, cel mai probabil ai la tine şi o pernă pe care o pui în jurul gâtului ca să poţi dormi cât de cât. Ei bine, poţi folosi acea pernă şi în timpul partidelor de amor cu iubitul – aşeaz-o sub fund ca să-ţi ridice pelvisul, astfel încât unghiul de penetrare să fie un pic diferit faţă de cel obişnuit. Cu cât eşti mai creativă, cu atât te vei distra mai tare.

Ulei de măsline

Uleiul de măsline presat la rece, extra-virgin, este unul dintre cele mai curate produse pe care le vei găsi pe piaţă la momentul actual. Pe lângă faptul că este foarte sănătos, este bun pentru păr şi piele, îl poţi folosi şi pe post de lubrifiant. Nu se usucă la fel de repede ca lubrifiantul pe bază de apă, însă nu îl folosi în combinaţie cu prezervativele.Totuşi, cel mai sănătos ar fi să recurgi la uleiul de măsline doar în cazurile de „forţă majoră”.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!