Cum îi vorbeşti pervers: Învaţă să faci asta în 4 paşi simpli

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:12
Sex

Dacă vorbitul murdar în pat nu este punctul tău forte, însă vrei să încerci, poţi începe citind cărţi erotice. Dar nici frazele împrumutate nu sunt de ajuns, ci trebuie să ştii şi cum şi când să le spui. Uite un scurt ghid care să te ajute în viitoarele experienţe sexuale:

Comunicare

În primul rând, dacă partenerul tău începe să îţi spună lucruri care pe tine nu te fac să te simţi confortabil, trebuie să îi spui acest lucru, pentru că este ocazia potrivită. Iar mai departe poţi da tu tonul „discuţiei” încinse, pentru că trebuie să vă simţiţi amândoi bine ca efectul să fie excitant. Mai mult, specialiştii sunt de părere că cel mai bun loc în care să începi să vorbeşti pervers nu este în dormitor, ci chiar în afară, într-o atmosferă prietenoasă în care nu te simţi vulnerabilă.

Limbajul corpului

Cu cât vei păstra contactul vizual cu partenerul tău atunci când rosteşti şoapte perverse, cu atât efectul va fi mai puternic. În plus, dacă alegi, pentru început, câteva cuvinte uşurele, de exemplu îi spui că are cel mai sexy trup pe care l-ai văzut până acum, va fi mai puţin credibil dacă nu te uiţi la el.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!