Cele mai ciudate afrodisiace din întreaga lume

De Adina Radu pe
Sex

În unele culturi, cele mai absurde lucruri sunt considerate afrodisiace… Ai bea sânge de cobră sau urină de babuin? Afla despre cele mai ciudate afrodisiace din întreaga lume!

Fugu

Fugu, sau mâncarea preparată din peştele balon este o delicatesă japoneză care intensifică circulaţia sângelui în zona intimă, ceea ce înseamnă şi creşterea apetitului sexual. Totuşi, este una dintre cele mai periculoase mâncăruri din lume, iar dacă nu este preparat în mod corespunzător te poate omorî.

Maca

Este o rădăcină găsită în munţii Anzi. Conţine sterol, o substanţă ce seamănă cu steroizii care îţi cresc apetitul sexual cu mult, dacă îţi doreşti nopţi explozive. Se consumă sub formă de pudră, pusă în mâncare sau în băutură.

Corn de rinocer

Mult râvnitul corn de rinocer a dus la distrugerea speciei, iar acum animalul este pe cale de dispariţie. De vină este faptul că africanii impotenţi omoară animalul doar pentru a-i lua cornul, pe care îl folosesc pe post de afrodisiac.

Furnici tăietoare de frunze gigant

De mai bine de 500 de ani, furnicile tăietoare de frunze, prăjite şi cu picioruşele îndepărtate, fac un cadou special pentru tinerii proaspăt căsătoriţi în America de Sud. Ei primesc furnicile în prima noapte pe care o petrec împreună şi dacă le mănâncă, acestea le vor creşte dorinţa sexuală imediat.
Cele mai ciudate afrodisiace din întreaga lume
Foto: Shutterstock

Castravete de mare

Numele poate suna a ceva comestibil (comparativ cu afrodisiacele enumerate mai sus), însă nu este vorba de o legumă, ci un melc de mare fără cochilie, ce trăieşte pe fundul mării. Conţine foarte multime vitamine şi minerale, iar în China este un foarte râvnit afrodisiac pentru cei cu libidoul scăzut.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2