Ce nu ştiai despre masturbarea anală

De Adina Radu, pe
Sex

Masturbarea anală a fost şi este considerată un subiect tabu. Mulţi ar crede că persoanele care se autosatisfac astfel sunt ori perverşi, ori imorali, iar alţii cred că masturbarea anală le poate compromite orientarea sexuală. Nimic mai greşit!
Să fii deschis acestui tip de masturbare înseamnă să-ţi cunoşti corpul, să te simţi confortabil în propria ta piele şi că te exprimi sexual liber.

Anusul

Zona anală este bogată în terminaţii nervoase. Multe terminaţii nervoase înseamnă multe senzaţii – multă plăcere. Ţesutul anusului este foarte subţire, mai subţire decât cel al vaginului şi poate fi rupt foarte uşor.
Principalul scop al anusului este de a elimina materiile fecale din organism şi nu pentru a fi introduse lucruri (jucării sexuale, organe masculine etc) înăuntru, de aceea este foarte important să nu te grăbeşti când vrei să încerci masturbarea anală.

Ce simţi

Atunci când te stimulezi astfel, senzaţia este unică. La început poate părea neplăcută, tocmai pentru că este nouă, însă odată ce te relaxezi te vei simţi mai bine.

De ce să faci asta

Stimularea zonei anale joacă un rol important în sexualitatea omului, tocmai datorită plăcerii erotice pe care o poţi simţi. În plus ajungi să îţi cunoşti corpul şi mai bine, să descoperi alte zone erogene. Masturbarea anală este şi o bună metodă de relaxare, iar dacă vrei să încerci sexul anal cu partenerul, este un bun început.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!