Semne clare că NU este atras de tine

De Diana Zagrean pe

Unele femei ştiu imediat atunci când un bărbat se simte atras de ele şi când nu, dar altele nu reuşesc să se prindă la timp. Vezi care sunt acele semne clare că nu este atras de tine.
 

Nu te prea întreabă despre tine

Când cineva îţi place, vrei să ştii totul despre acea persoană, cine este, cum şi unde a copilărit, cu ce se ocupă, ce hobby-uri are, etc.
Dacă un tip nu pare deloc interesat de persoana ta, trecutul tău îi este indiferent şi te ignoră, sau nu ţine minte ce i-ai povestit despre ocupaţia ta, probabil că nu este atras de tine.
Dacă nu te întreabă niciodată nimic despre tine şi viaţa ta şi se plictiseşte sau te întrerupe când îi povesteşti despre familia ta, nici nu vrea să ştie şi nici nu merită efortul.

Nu îţi spune multe despre el

Dacă tot ce ştii despre el sunt numele (eventual, doar numele mic), de unde este, cu ce se ocupă şi ce şcoală a terminat, înseamnă că nu prea este interesat să vă cunoaşteţi pe termen lung.
Un bărbat îţi spune doar informaţiile pe care le-ai putea afla şi singură de pe Facebook sau LinkedIn? Nu este interesat de o relaţie cu tine.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2