9 moduri de a-ţi da seama că nu te va mai suna

De Stela Moisescu pe

De ce să aştepţi lângă telefon după prima întâlnire, când poţi să îţi dai seama că nu te va suna chiar din felul în care promite că o va face la finalul întâlnirii?
Bărbaţii cer numărul de telefon şi promit că vor suna, chiar dacă n-au nicio intenţie să o facă. Totuşi, felul în care formulează promisiunea îi dă de gol!

De ce fac ei astfel de promisiuni deşarte? Nu vor să-ţi rănească sentimentele sau să-şi anuleze orice şansă de a fi cu tine, chiar dacă pe moment nu sunt interesaţi.

Iată nouă semne că nu te va suna, chiar dacă ţi-a spus că o va face:

1. Îţi spune politicos că ţineţi legătura

„Ne mai auzim si cu alta ocazie” sau „Vorbim, mi-a făcut plăcere” îţi sună cunoscut? Dacă foloseşte astfel de formulări politicoase nu este deloc interesat să tasteze numărul tău de telefon.

2. Îţi spune că rămâne să vorbiţi pe messenger, iar mai apoi la telefon

Îşi manifestă interesul să vorbiţi la telefon, dar propune ca mai întâi să chat-uiţi pe internet. De fapt, nu vrea nici una nici alta şi îţi transmite subtil că nu este suficient de interesat să menţină legătura.

3. Când îi ceri numărul de telefon, se eschivează şi ţi-l cere el pe al tău

Uneori bărbaţii sunt „forţaţi” să promită că vor suna. Poate că ai preferat să iei taurul de coarne şi să nu aştepţi să-ţi ceară el numărul de telefon, aşa că ai făcut tu primul pas. El ţi-a replicat „lasă că salvez eu numărul tău în agendă şi rămâne să te sun”. Tu i-l dai încrezătoare. Ei bine, mişcarea lui nu a fost una de curtoazie, ci de eschivare. Nu vrea să-l suni, deci îţi promite că o va face el.

Alţi bărbaţi îşi dau numărul de telefon, chiar dacă nu sunt interesaţi să înceapă vreo idilă. Îl suni însă şi îţi serveşte un pretext pentru care nu poate vorbi sau nu vă puteţi vedea. În acest caz nu e indicat să-l mai suni sau să-ţi pui speranţe că o va face el când… scapă de pretexte.

4. Îţi spune că va suna, fără să te sărute la sfârşitul întâlnirii

În cazul în care i-ai trezit interesul, la finalul întâlnirii va încerca să te sărute sau să obţină o altă întâlnire.  Aşadar, lipsa unui sărut sau a unui plan privind o viitoare întâlnire sunt semne evidente că nu are intenţia să te mai sune.
 

5. Îţi spune că va suna, dar nu precizează când

„Rămâne să vorbim la telefon zilele astea” nu este decât o promisiune goală. Poate că vrea să obţină timp de la tine, pentru că nu ştie încă dacă este sau nu interesat sau pur şi simplu vrea să evite un sfârşit de întâlnire jenant.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2