Renunţă să mai fii inabordabilă

De Adina Radu pe

Poate ai consumat timp şi resurse să devii ceea ce eşti azi: o femeie independentă, sigură pe ea, care impune respect. Dar te-ai gândit care sunt efectele negative ale atitudinii tale?
Cel mai uşor ai putea sa îţi dai seama daca incerci sa numeri câţi oameni roiesc in jurul tău, câţi îţi caută compania şi cum reacţionează când te întâlnesc.

Te-ai gândit vreodata că motivul pentru care eşti singură este tocmai faptul că bărbaţii te găsesc inabodabilă? O atitudine încrezătoare, mersul hotărât, o ţinută perfectă şi o frumuseţe aparte nu sunt se pare ingredientele perfecte pentru a avea la picioare orice bărbat îţi iese în cale şi asta pentru că bărbaţii vor considera că necesită mult mai mult efort pentru a putea aborda o astfel de femeie, existând totodata riscul de a fi respinşi şi răniţi în orgoliul propriu.

Renunţă la această atitudine care intimideaza chiar şi cel mai puternic bărbat şi începe să fii prietenoasă, pentru a avea de câştigat.

Aşadar, zâmbeşte! Acesta ar fi primul pas pentru a-ţi da jos masca de femeie inabodarbilă şi a coborî din lumea pe care ţi-ai construit-o. De asemenea modul de a te comporta şi de a vorbi atunci cînd eşti în public poate fi prea protocolar pentru contextul în care te găseşti.  Renunţă la sobrietate şi comportă-te natural, vorbeşte deschis, fă glume şi în felul acesta vei scăpa de povara de a fi percepută ca o femeie greu de aborat.

Contactul vizual şi limbajul corpului sunt de asemeanea importante şi ar merita să le revizuieşti dacă doreşti să fii percepută diferit de pâna acum.  Pentru asta este indicat să cauţi în permanenţa să îi priveşti în ochi pe cei din jur şi pe cei cu care discuţi, să ai o atitudine degajată şi gesturi naturale.

Vestimentaţia este foarte importantă. O ţinută sobră, care nu te scoate în evidenţă cu nimic, cu siguranţă nu te va face mai prietenoasă decât pari. Nu este cazul să treci în extrema cealalta, dar deşi poate greu de imaginat, ţine cont că bărbaţii studiază şi acest aspect.

Dacă cei din jur nu par receptivi la ceea ce încerci să transmiţi, atunci nu ezita să îi abordezi tu.  În felul acesta demostrezi că eşti o femeie normală, deschisă  şi dornică să îşi facă noi relaţii.  Nu te baza pe faptul că bărbaţii preferă femeile inabordabile, tocmai pentru că asta ar face lupta mai grea şi victoria mai răsunatoare. Sunt foarte puţini bărbaţi dispuşi să se arunce intr-o astfel de cursă, cu atât mai mult cu cât există posibilitatea de a fi respinşi.

Nivelul de inteligentă, poziţia pe care o ocupa într-o companie şi statutul financiar sunt urmatoarele pe lista lucrurillor care ţin bărbaţii la distantă.  Şi dacă în materie de comportament putem schimba şi ajusta, când vine vorba de inteligenţă şi statut social lucrurile se complică. Evită să ai o atitudine sfidătoare, nu monopoliza discuţia şi încearcă sa îi asculţi şi pe ceilalţi dacă vrei să îi aduci de partea ta.

În concluzie se pare că şi femeile puternice, de succes si care arată bine se confruntă cu probleme atunci când vine vorba de relaţionarea cu sexul opus, însă pentru a scăpa de modul în care sunt percepute de bărbaţi, trebuie să înveţe cum să scoată în evidenţă  faptul că îşi doresc să îi atragă şi nu să îi pună pe fugă.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro