5 poziţii sexuale care îţi ascund celulita

De Raluca Cristea pe

Astăzi îmbinăm utilul cu plăcutul, aşa că vei afla cum poţi ascunde imperfecţiunile atunci când faci sex. Care este cea mai mare problemă a unei femei ce se vrea a fi…
… cât mai aproape de perfecţiune? Celulita.

Aşadar, află care sunt cele 5 poziţii sexuale care ascund celulita!

Îngenunchind deasupra

O poziţie sexuală intimă şi sexy, potrivită chiar şi unui cuplu începător. Permite ambilor parteneri să se sărute, să se mângâie şi să varieze ritmul. Principalul avantaj este faptul că celulita este complet ascunsă, deoarece stai faţă în faţă cu partenerul. Datorită acestei poziţii, atenţia iubitului tău va fi atrasă către buze, sâni şi şolduri, pe acestea din urmă „folosindu-le” pentru a stabili ritmul. În plus, poţi atinge uşor orgasmul, în funcţie de unghiul de penetrare şi de intensitatea mişcărilor.

Ce trebuie să faceţi? Partenerul se aşează pe canapea în poziţia „şezând”, iar tu te aşezi deasupra lui, faţă în faţă.

Fluturele

Poziţia „fluturele” permite un unghi de penetrare foarte bun şi posturi relaxate pentru ambii parteneri. Iubitul îţi poate mări nivelul de excitaţie prin stimularea clitorisului şi dezmierdarea sânilor. Te poate săruta oricând doreşte şi vă puteţi privi direct.

Ce trebuie să faceţi? Vă aşezaţi pe marginea… patului, canapelei, mesei sau oricărui alt obiect potrivit pentru o partidă de sex. Tu te întinzi pe spate complet şi îţi ţii tălpile ferm pe podea sau te laşi pe spate şi te sprijini în mâini cu picioarele în poziţia care îţi este mai confortabilă. Iubitul tău, în funcţie de obiectul ales de voi pentru partida de sex, stă în picioare sau în genunchi, „încolăcit” de picioarele tale.

Tu stai pe spate = celulita 0!

Variante de doggy style

Pentru că poziţia clasică doggy style (pe la spate) este cunoscută oricărui cuplu, încearcă alături de iubitul tău două variaţii ale acestei poziţii, care te pun în valoare pentru că ascund celulita. Aceste noi poziţii sunt: broasca ţestoasă şi broasca de apă.

Ce trebuie să faceţi? În poziţia broasca ţestoasă tu te aşezi pe podea, te sprijini în coate şi cobori bazinul astfel încât să îţi atingi călcâiele cu fesele. Partenerul îngenunchează în spatele tău şi te cuprinde de şolduri.

Poziţia broasca de apă îţi cere sa stai exact ca o broscuţă care se pregăteşte să sară („pe vine” dar cu trunchiul împins în faţă). Partenerul se lasă pe vine sau îngenuncheză, penetrându-te din spate. Trebuie doar să găsiţi un punct de echilibru sau un mijloc de sprijin, pentru a putea mări intensitatea mişcărilor.

Celulită ascunsă şi unghi de penetrare adânc!

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2