Orgasm simultan cu iubitul tău

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 19:07

Se întâmplă destul de rar, dar este o fantezie a multor cupluri: el şi ea să aibă orgasm în acelaşi timp. Spre deosebire de alte fantezii, orgasmul simultan…
… nu poate fi pus în practică, pur şi simplu.

Pentru a atinge orgasmul simultan nu ai nevoie de o tehnică deosebită în dormitor, ci de o comunicare impecabilă cu partenerul de cuplu.

Iată câteva sfaturi pentru a vă bucura împreună de plăcerea orgasmului simultan.

1. Nu faceţi un scop din orgasmul simultan

Două cupluri care au experimentat orgasmul simultan mi-au mărturisit că „minunea” s-a petrecut accidental. Mai apoi, au încercat să repete experienţa şi nu au mai reuşit. De ce? Pentru că orgasmul simultan presupune să te pierzi în braţele celuilalt, nu să calculezi secundele şi senzaţiile.

2. Învăţaţi să vă cunoaşteţi comportamentul sexual

„Studiile arată că activitatea cerebrală a femeii este amorţită în apropierea orgasmului. Dacă îi vorbeşti, pentru a-i spune că eşti aproape de climax, devii prea conştientă şi inhibi declanşarea orgasmului”, te atenţionează sexologul Ian Kerner.

El adaugă faptul că bărbatul trebuie să înveţe să-ţi citească semnele excitării, în funcţie de limbajul trupului tău, arată yourtango.com.

Pentru a atinge orgasmul simultan e necesar ca tu şi iubitul tău să vă cunoaşteţi foarte bine, sexual vorbind.

În timp, puteţi remarca la celălalt mai multe aspecte importante în atingerea orgasmului simultan: intensitatea respiraţiei şi a mişcărilor, expresia feţei, anumite reflexe avute de partenerul de cuplu înainte de a ajunge la climax.

3. Roagă-l pe iubitul tău să te aştepte

În general, noi avem nevoie de mai mult timp decât ei pentru a atinge orgasmul.

Aşadar, partenerul tău va trebui să înveţe arta de a te aştepta, pentru a ajunge şi tu la climax. Unii bărbaţi reuşesc chiar să fie foarte aproape de orgasm şi să-l atingă atunci când îşi dau seama că partenera urcă negreşit pe culmile plăcerii.

Tocmai de aceea este foarte important ca el să-ţi cunoască comportamentul sexual, pentru a anticipa momentul când atingi orgasmul.

4. Antrenează-ţi simţurile

Desigur, şi tu poţi mări şansele să atingeţi orgasmul simultan, dacă înveţi să-ţi controlezi plăcerea şi reacţiile. De exemplu, ai putea să-l strângi cu mâna atunci când simţi că se declanşează orgasmul. Puteţi stabili un cod, prin care să-i dai de înţeles că a sosit momentul aşteptat, dar fără să alungi plăcerea.

5. Găsiţi poziţia potrivită

În atingerea orgasmului simultan e important să găsiţi poziţia ideală. În general, femeile au nevoie de o stimulare clitoridiană în timpul partidei de sex. Dacă stai deasupra lui, ai şanse mai mari să-ţi stimulezi clitorisul în timpul penetrării. Poziţia misionarului îţi poate provoca şi ea stimularea clitorisului, dacă o adaptezi în acest scop.

Orgasmul simultan poate fi obţinut şi prin stimulare manuală sau orală. Unele cupluri reuşesc să atingă orgasmul simultan în poziţia 69.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!