Masturbare reciprocă pentru orgasm simultan

De Stela Moisescu pe

Masturbarea reciprocă te ajută să vibrezi la unison cu iubitul tău. Atunci când vă atingeţi singuri sau unul pe celălalt puteţi crea o tensiune sexuală care vă învăluie…
… şi vă provoacă orgasmul în mod simultan.

De ce ai lăsa sexul deoparte pentru o sesiune de masturbare adolescentină împreună cu iubitul tău?

Avantaje masturbării reciproce

Masturbarea împreună cu iubitul tău este o experienţă din care amândoi aveţi multe de învăţat unul despre celălalt. Practic, vă masturbaţi unul în prezenţa celuilalt aşa cum o faceţi când sunteţi singuri, iar mai apoi vă invitaţi să vă atingeţi reciproc. Aceasta este ocazia perfectă de a-i arăta cum îţi place să fii atinsă, fără să te simţi prost că îi dai indicaţii. Doar ăsta este scopul acestei experienţe, nu?

Masturbarea reciprocă vă apropie nu doar fizic, ci şi emoţional. El te vede pe tine şi tu pe el în cea mai intimă ipostază, cea în care vă provocaţi singuri plăcere. În plus, modul în care vă ghidaţi mai apoi unul pe celălalt prin vorbe şi gesturi pentru a experimenta simultan valurile de plăcere, promite să vă crească intimitatea de cuplu.  

Un alt avantaj este că vă puteţi satisface fetişurile exhibiţioniste sau voyeuristice împreună. Poate fi foarte incitant să ştii că eşti urmărită când te masturbezi sau să îl vezi pe iubitul tău atingându-se singur.

Nu în ultimul rând, masturbarea reciprocă vă ajută să vă sincronizaţi mai bine senzaţiile de plăcere, pentru a atinge orgasmul simultan. În timpul sexului, când unul se opreşte, căci este prea aproape de orgasm, celălalt este forţat să se oprească şi el, pentru a nu-i declanşa orgasmul. Masturbarea reciprocă vă dă libertatea să vă stimulaţi şi să vă opriţi exact atunci când simţiţi nevoia, pentru ca la final să vă sincronizaţi climaxurile.

După o astfel de experienţă, e de aşteptat ca şi sexul în doi să devină mult mai armonios!

Dacă vrei să încerci şi tu masturbarea reciprocă, iată câteva sfaturi pentru a face experienţa deosebită!

Citeşte sfaturile pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2